Старший/а радник/ця з моніторингу та оцінки туберкульозу, USAID LEAP Global

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Leapglobal

Vacancy_dfrfycsz(7)
Старший/а радник/ця з моніторингу та оцінки туберкульозу, USAID LEAP Global

Global Solutions Ventures (GSV) – спільне підприємство ZemiTek, LLC і Dexis Consulting Group – реалізує довгостроковий проект виняткової технічної допомоги (LEAP Global), механізм, який використовується USAID для боротьби з такими інфекційними захворюваннями, як малярія, ВІЛ/СНІД, туберкульоз, забуті тропічні хвороби та пандемічний грип. Ця ініціатива спрямована на вирішення складних кадрових проблем, з якими стикаються національні програми з інфекційних захворювань у країнах, які підтримує USAID.

USAID LEAP наймає та впроваджує технічних експертів-консультантів та експертів із предметних питань у державні установи. Завдяки прямому впровадженню технічного досвіду в національні програми LEAP забезпечить довгострокове, стійке наставництво та розвиток потенціалу для персоналу програми, розширить можливості урядів приймаючих країн керувати ключовими аспектами своїх портфелів інфекційних захворювань і покращити координацію між USAID та урядом приймаючої країни. 

Обов’язки та відповідальність старшого радника з моніторингу та оцінки ТБ:Посилити спроможність відділу моніторингу та оцінки (M&O) Центру громадського здоров’я (CPH) для ефективної підтримки впровадження національних стратегічних планів з боротьби з туберкульозом (NSP), що призведе до програмування, заснованого на фактичних даних.

Детальна інформація про вакансію та подання заявки за посиланням: Jobs – Dexis Consulting Group (dexisonline.com)


Останні публікації цього розділу:

Національний/на експерт/ка з моніторингу, оцінки та навчання

Консультант/ка з надання послуг фасилітації зустрічей

Адміністративний/а асистент/ка із закупівель

Експерт/ка з аналізу і розробки антикорупційної політики / Expert on Anti-corruption Policy Analysis and Drafting

Спеціаліст/ка з моніторингу реалізації антикоріпційної політики / Specialist on Monitoring of Anti-Corruption Policy Implementation

Асистент/ка Відділу Комунікацій / Field Communications Assistant