Тендер на укладання разового договору на ремонт гуртожитку у м. Харків

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
10th_april

tender_ntylth(7)
Тендер на укладання разового договору на ремонт гуртожитку у м. Харків

Організація запрошує кваліфікованих виконавців (надалі – Постачальник та/або Виконавець), які зареєстровані в уряді України, надати пропозицію з фіксованою ціною для укладання разового договору на ремонт приміщень гуртожитку Центру професійно-технічної освіти № 1 м. Харкова за адресою: м. Харків вул. Луї Пастера ,181 (заміна водопровідного стояка з 1 по 6 поверхи, заміна каналізаційного стояка  під умивальники з 1 по 6 ,заміна вхідної групи (площа дверей 6,4м²), облаштування кімнати для умивання на 4-5  поверхи (площа кімнат з умивальниками 12,8м²), кімната для приготування їжі четвертий поверх (9,3м²), коридор четвертий поверх (40,6м²); санвузол перший поверх (5,8 м²); кімната для душу перший поверх (6,9 м²); Загальна площа ремонту 75,4м²). 

Деталі щодо Запрошення та порядку участі дивіться у доданих файлах: 

Запрошення до участі у тендері RFP 18-2024

Додаток 1 Форма технічної пропозиції до тендеру RFP 18-2024

Додаток 2 Кількість-робітників_RFP_18-2024

Додаток 3 Інструменти, обладнання та техніка_RFP_18-2024

Додаток 4 Реєстраційна форма Постачальника RFP 18-2024

Додаток 5 Кодекс поведінки постачальника RFP 18-2024

Додаток 6 Проект договору підряда RFP 18-2024 

Якщо ви зацікавлені в поданні пропозиції на це Запрошення, будь ласка, підготуйте свою пропозицію відповідно до вимог та порядку, викладеному в цьому Запрошенні, та подайте її до закінчення Кінцевого терміну подання пропозицій.

Учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою: [email protected] Кінцевий термін надсилання запитань – 13:00 год. за східноєвропейським часом 08 серпня 2024 року

Пропозиція повинна бути надіслана лише за наступною електронною адресою: [email protected]

Укажіть, будь ласка, у темі листа:

  • Фраза «Тендер RFP 18-2024 на ремонт гуртожитку»;
  • назва учасника тендера.

Заповнені форми Технічної пропозиції (Додаток 1) та Фінансової пропозиції (використовуючи сертифікований в Україні програмний комплекс або у довільній формі) повинні бути подані в форматі Excel та у відсканованому вигляді в форматі PDF з підписом ФОП/уповноваженої особи та відбитком печатки (за наявності).

Всі інші додатки повинні надаватися у відсканованому вигляді в форматі PDF з підписом ФОП/уповноваженої особи та відбитком печатки (за наявності). Повний перелік документів та вимоги зазначені у Запрошенні. 

УВАГА! ТЕХНІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ ТА ФІНАНСОВА ПРОПОЗИЦІЯ ПОВИННІ НАДАВАТИСЯ ОКРЕМИМИ ФАЙЛАМИ З НАЗВАМИ, ЩО ДОЗВОЛЯЮТЬ ЇХ ЧІТКО ІДЕНТИФІКУВАТИ. 

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ОТРИМАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ: 

23:59 год. за східноєвропейським часом

15 серпня 2024 року 

ГО «Десяте квітня» сподівається на отримання Вашої Пропозиції та заздалегідь дякує Вам за інтерес!


Останні публікації цього розділу:

Тендер на укладання разового договору на ремонт приміщень, що розташовані у студентському гуртожитку Харківського державного професійно-педагогічного фахового коледжу

Закупівля робіт з буріння свердловини, улаштування фундаментів, встановлення веж

Тендер на постачання силосів для зберігання та відвантаження соєвого протеїнового концентрату (СПК) для субреціпієнта Програми USAID АГРО

Тендер: Логістичні послуги для організації міжнародних місій (поїздки та проживання)

Конкурс «Підтримка програми організації стажування молоді в органах місцевого самоврядування»