Тендер на відбір постачальника послуг з організації та матеріально-технічного забезпечення заходів в рамках реалізації проєкту у 2024-2025 рр.

Зафіксувати у Google календарі!


Тендер (2)
Тендер на відбір постачальника послуг з організації та матеріально-технічного забезпечення заходів в рамках реалізації проєкту у 2024-2025 рр.

Оголошення про проведення відкритого тендеру на відбір постачальника послуг з організації та матеріально-технічного забезпечення заходів в рамках реалізації проєкту “Підвищення якості освіти в Житомирській та Чернігівській областях шляхом розвитку цифрових компетентностей вчителів та представників органів місцевого самоврядування”.

Відокремлений підрозділ неприбуткової організації “Мондо” в Україні, який діє від імені та в інтересах неприбуткової організації “Мондо”, зареєстрованої за законодавством Республіки Естонія, оголошує відкритий тендер для надання послуг з організації та матеріально-технічного забезпечення заходів на території України в період з серпня 2024 року до червня 2025 року включно. 

Дата оголошення про тендер: 23 липня 2024 року.

Термін подання тендерних пропозицій: 4 (чотири) календарних дні з дня наступного за днем оголошення тендеру, до 29 липня 2024 року включно.

Предмет закупівлі: Послуги з організації та логістичної підтримки 10 заходів (8 п’ятиденних та 2 триденних тренінгів) у м. Києві з орієнтовною кількістю учасників 16/один захід. 

Технічне завдання потенційних заходів складатиметься з наступних послуг:

  • бронювання готелів;
  • оренда конференц-залів;
  • трансфер учасників та бронювання квитків по Україні;
  • організація кава-пауз та харчування під час проведення заходів;
  • оперативний друк роздаткових матеріалів;
  • матеріально-технічне забезпечення заходу;
  • адміністративний супровід заходу;
  • подання заключного фінансового звіту про проведення заходу, що включає копії підтверджуючих документів тощо.

Більш детальну інформацію та вимоги ви знайдете у тендерній пропозиції за посиланням. Будь ласка, зауважте, що у разі перемоги в тендері, ви маєте підписати договір дотримання етичних принципів Mondo (вони перелічені у документі, який Ви можете знайти за посиланням). 

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected].

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу [email protected] з темою листа: «Відкритий тендер_ЗАХОДИ_назва учасника» до 29 липня 2024 року. Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 23:59 години 29.07.2024 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 2 серпня 2024 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.


Останні публікації цього розділу:

Закупівля будівельних робіт з ремонту даху

Надання послуг з діагностування рівня кібербезпеки для ТОВ «Нафтогаз Тепло» згідно NIST Cybersecurity Framework

Тендер на пошук виконавця для проведення аналізу щодо поводження з гноєм

Тендер на надання послуг логістичної підтримки для організації міжнародної навчальної поїздки до США

Надання послуг з діагностування рівня кібербезпеки для Державного агентства водних ресурсів України згідно NIST Cybersecurity Framework

Стипендії Уряду Чеської Республіки на 2025/2026 академічний рік