Тендер на розробку брендбуку та макетів для діджитал-використання

Зафіксувати у Google календарі!


tender_ntylth(7)
Тендер на розробку брендбуку та макетів для діджитал-використання

Благодійна організація «Благодійний фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» оголошує тендер на послуги з розробки брендбуку та макетів для діджитал-використання.

Благодійна організація «Благодійний фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» (далі –  «Організатор конкурсу») є провідною недержавною професійною організацією, яка у співпраці з державними партнерами та громадськими організаціями працює для підтримки громадського, сексуального та репродуктивного здоров’я, профілактики неінфекційних захворювань в Україні шляхом надання технічної підтримки відповідних програм, що впроваджуються по всій території України.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПРОЄКТ, В РАМКАХ ЯКОГО ОГОЛОШЕНО КОНКУРС

Конкурс проводиться в межах реалізації Основного Гранту (Core Grant), наданого БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї» Міжнародною федерацією планування сім’ї (IPPF).

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ТЕНДЕР

o Опис робіт/послуг та очікуваних матеріалів (продуктів), в тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри визначені в Додатку № 1 «Технічне завдання».

o Період виконання робіт та надання послуг: до 31 жовтня 2024 року.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЦІНОВУ ПРОПОЗИЦІЮ

o Строк дії цінової пропозиції: цінова пропозиція повинна бути дійсна протягом 30  календарних днів.

o Термін надання послуг/виконання робіт: протягом 30 календарних днів з дати підписання договору.

o Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до постачальника послуг / виконавця робіт – право на здійснення підприємницької діяльності.

Документи, які підтверджують відповідність кваліфікаційним вимогам:

o підприємства (ТОВ, ПАТ, ПрАТ, ПП тощо) – копію Свідоцтва про державну реєстрацію

o юридичної особи (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або копію Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, а також копію Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

o фізичної особи – підприємця (ФОП) на єдиному податку – копію Свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або копію Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, а також копію Виписки з Реєстру платників

o єдиного податку та платіжки про сплату єдиного податку за попередній/поточний період;

o фізичної особи – підприємця (ФОП) на загальній системі оподаткування – копію Свідоцтва про державну реєстрацію (для зареєстрованих до 07.05.2011 року, якщо їм не було видано Виписку) або копію Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Особливі умови

Учасники фактом участі у тендері:

o визнають, що несуть відповідальність за достовірність наданої інформації та усвідомлюють репутаційні ризики, пов’язані з наданням недостовірних відомостей та послуг неналежної якості.

o погоджуються з усіма умовами тендеру і зобов’язуються виконувати їх належним чином.

ПРАВИЛА ОФОРМЛЕННЯ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

До участі в оцінці допускаються тендерні пропозиції, які:

o оформлені українською мовою у вигляді таблиці в Додатку № 2 «Форма цінової пропозиції»,

o закріплені підписом та печаткою,

o вчасно надіслані електронною поштою.

КРИТЕРІЇ ВИБОРУ ПЕРЕМОЖЦІВ

o Відповідність заявки потребі замовника та умовам тендерної документації.

o Раціональна фінансова пропозиція.

Визначення переможців відбудеться після фінансової та технічної оцінки запропонованих пропозицій згідно з критеріями, які зазначені у Тендерній пропозиції.

Переможці тендеру отримають електронні листи та/ або телефонні дзвінки з відповідною інформацією.

СТРОКИ НА НАДАННЯ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

Цінові пропозиції просимо надсилати не пізніше 7 серпня 2024 року (до 23:59 за київським часом) за такими адресами: Анжеліка Мазньова [email protected], Валерія Діденко [email protected] з темою листа: «Тендер на послуги з розробки брендбуку та макетів для діджитал-використання».

Для уточнення деталей щодо Технічного завдання, звертайтесь до Валерії Діденко [email protected], +380 98 298 75 52

Додатками до цього оголошення є:

Додаток № 1 «Технічне завдання»

Додаток № 2 «Форма цінової пропозиції»

БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї» працює відповідно до політики рівних  можливостей, тому наймає на роботу кваліфікованих фахівців з різних секторів  суспільства, незалежно від їх соціально-демографічних характеристик та  індивідуальних переваг.


Останні публікації цього розділу:

Запит цінової пропозиції на обладнання (Надувний екран 4/3 з опорами, Поличка П-33 Компанет, Підвісне крісло-гойдалка кокон)

Запит цінової пропозиції на будівельні матеріали та послуги

Тендер на закупівлю товарів для жіночих гігієнічних наборів (наборів гідності для жінок)

Відкритий тендер на закупівлю Послуг з оренди конференц-залів та організації харчування (кейтерингу) з метою проведення заходу

Закупівля портативних зарядних станцій та акумуляторних світильників для забезпечення центрів Day Care та Family Friendly Space

Комплексні послуги зі створення чат ботів