Планування розвитку Зазим’я: від соціального захисту до економічного зростання

19 липня 2024 року відбулася наступна зустріч Робочої групи з розроблення Стратегічного плану розвитку Зазимської сільської територіальної громади.На засіданні обговорювали стратегічні, операційні ...

Додано:
lekotan

офіс тренінг семінар
Планування розвитку Зазим’я: від соціального захисту до економічного зростання

19 липня 2024 року відбулася наступна зустріч Робочої групи з розроблення Стратегічного плану розвитку Зазимської сільської територіальної громади.

На засіданні обговорювали стратегічні, операційні цілі та завдання. Під час аналізу діяльності Зазимської сільської ради та наявних бюджетно-цільових програм, було підтверджено, що найбільше уваги приділяється вирішенню соціальних питань. Це, зокрема, відображається у програмах підтримки соціально-вразливих груп населення, освітніх закладів освіти, допомоги військовим та їх родинам.

При цьому потребує посилення робота у досягненні таких цілей як економічні та екологічні. Перші покликані збільшувати спроможність громади та створювати нові передумови для її розвитку. Другі мають на меті збереження природного середовища, а також покращення екологічного стану території Придесення.

Четвертий блок цілей, який вміщує перспективні напрями діяльності, потребує детального вивчення та розробки. Це стосується розвитку туризму, комунікаційної діяльності, покращення іміджу, співробітництва в межах та за межами держави, впровадження інструментів цифровізації.

За результатами обговорення буде внесено зміни до цієї частини Стратегії, а також розроблятимуться наступні розділи документу.

 

Захід організований ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту  «Забезпечення ефективності процесів відновлення та розвитку 2-х сільських територіальних громад Київської області» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України». Матеріал представляє позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу чи Міжнародного фонду «Відродження».


Тематика публікації:  

Останні публікації цього розділу:

На Закарпатті триває адвокаційний проєкт з підвищення обізнаності прав серед ВПО

В Україні розпочинається програма відновлення і підтримки жінок від ГО «Так Штаб»

Молодь України зібралася на Рівненщині для участі у всеукраїнському тренінгу «Лідерська академія»

Абетка саморегуляції 6.0: завершено перший блок курсу з підтримки психічного здоров’я

Зміни розпочинаються з тебе: як на локальному рівні впливати на глобальні процеси. Досвід БУР