DRI оголошує конкурс стипендій для стажування молоді в органах влади

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Olesya Mygal

grant_tender_28.03_
DRI оголошує конкурс стипендій для стажування молоді в органах влади

Завдяки роботі у командах органів влади, обласних військових адміністраціях та територіальних громадах 20 обраних учасників та учасниць програми матимуть можливість здобути необхідні навички, знання та освоїти практики державної служби. Програму стажування DRI втілюватиме  у співпраці з відповідними органами влади.

Програма стажування охопить такі напрямки: освітній, організаційний (підготовка заходів і робота зі ЗМІ), економічний (робота з грантовими проектами, робота з проєктами МТД та міжнародними донорами, енергетичний менеджмент), юридичний (підготовка проєктів нормативних актів та супровідних документів), культура і туризм, молоді і спорту тощо. 

 Вимоги до кандидатів:  

  • Вік від 18 до 35 років, громадянство України.  
  • Вища або незакінчена вища освіта (перевага надається спеціальностям у сфері державного управління, права, економіки або суміжних дисциплін).  
  • Висока мотивація, прагнення до саморозвитку, готовність працювати для суспільства.  
  • Активна громадянська позиція, відповідальність та комунікабельність. 

Як подати заявку? 

  1. Заповніть аплікаційну форму https://bit.ly/460i03U, додавши мотиваційний лист та резюме онлайн, до 15 серпня 2024 року (18.00 за київським часом). У мотиваційному листі опишіть, чому Ви зацікавлені у стажуванні, професійні цілі та як Ви використаєте отриманий досвід.  
  2. Пройдіть співбесіду. Кандидатів, які успішно пройдуть перший етап, DRI запросить пройти співбесіду. Це допоможе оцінити відповідність Вашої мотивації та навичок вимогам програми. 

Для додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся до Владислави Масло, програмної асистентки DRI в Україні за електронною поштою: [email protected].

Програма стажування є частиною проекту «Демократична інтеграція, стійкість, та залучення» (Ukraine-DARE), який втілює DRI за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини у співпраці з Коаліцією Реанімаційний пакет реформ та Центром політико-правових реформ. Проєкт має на меті сприяти наближенню українського законодавства до норм ЄС, діалогу про виклики для демократії в Україні під час війни, та підтримати активну молодь.


Останні публікації цього розділу:

Тендерне запрошення "Припливно-витяжна система вентиляції з рекуперацією тепла (рекуператори)”

Тендер на заміну вікон в гуртожитках “Українського Державного Університету Науки і Технологій” у м. Дніпро

Тендер на надання консультаційних послуг з організації заходу (м. Одеса)

Закупівля послуг поклейки бронеплівки на вікна

ПРОДОВЖЕННЯ: Конкурс пропозицій на закупівлю послуг з розробки та друку інформаційних матеріалів

Конкурс із закупівлі канцелярських товарів