Старший проєктний менеджер/ка напряму цифровізації професійної (професійно-технічної) освіти Команди підтримки відновлення та реформ Міносвіти

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
URAF

vacancy_dfrfycsz(11)
Старший проєктний менеджер/ка напряму цифровізації професійної (професійно-технічної) освіти Команди підтримки відновлення та реформ Міносвіти

Команда підтримки відновлення та реформ Міністерства освіти і науки України запрошує кваліфікованого/у фахівця/ фахівчиню на посаду: 

  • Старший/а проєктний/а менеджер/ка напряму цифровізації професійної (професійно-технічної) освіти, Категорія 1. 

З детальним описом вакансії (TOR) можна ознайомитись за посиланням (Старший/а проєктний/на менеджер/ка напрямку цифровізації професійної (професійно-технічної) освіти. 

Команда підтримки відновлення та реформ допомагає Міністерству освіти і науки України у впровадженні пріоритетних реформ. Команда підтримки відновлення та реформ є частиною програми «Архітектура відновлення та реформ в Україні» (URA), запровадженої Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) у партнерстві з Європейським Союзом для підтримки важливих процесів відновлення та реформ в Україні.

Кінцевий термін подання заявок: 23:59 (за Київським часом)  6 серпня 2024 року.

Потенційні кандидати/ки мають подати:

Документи необхідно надіслати на електронну пошту [email protected]   у зазначені вище строки. 

Усі документи мають бути підготовлені англійською мовою. Кандидати/ки, які подали неповний пакет документів, не розглядатимуться як претенденти на посаду.

 Проєкт впроваджується за підтримки Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) та Багатостороннього Донорського Фонду Стабілізації та Сталого Розвитку України (Австрія, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Латвія, Нідерланди, Норвегія, Польща, Швеція, Швейцарія, Велика Британія, США та Європейський Союз).”


Останні публікації цього розділу:

Молодший/ша фахівець/чиня проекту з відновлення водопостачання

Послуги асистента/ки проєктної команди

Фахівець/фахівчиня проекту з відновлення водопостачання / Shelter and WASH Officer

Фахівець/чиня відділу розвитку альтернативної енергетики / Shelter and Infrastructure Officer

Вакансія: Health Support Coordinator, NOC, FTA, DS-Dnipro, Nationals only

Старший/а Спеціаліст/ка зі Звітності / Senior Reporting Associate