Тендер на надання послуг з аудиту

Зафіксувати у Google календарі!


tender_ntylth(8) закупівля послуг
Тендер на надання послуг з аудиту

Карітас Австрія – це міжнародна неурядова організація, яка здійснює діяльність у галузях екстреної допомоги та реабілітації, а також співпраці в галузі розвитку в країнах, що постраждали від конфліктів або природних катастроф. Карітас Австрія підтримує проєкти в Україні більше 30 років. Ці проєкти охоплюють такі сфери, як робота з дітьми та молоддю, робота для та з людьми з інвалідністю, а також догляд за літніми людьми, серед інших.

Шпиталь Шептицького був заснований у 1903 році видатним українським меценатом митрополитом Андреєм Шептицьким. Цей заклад надихається історією та прикладом самовідданості свого засновника і видатних лікарів шпиталю, які були присвячені справі порятунку людських життів. Сьогодні це не просто медичний заклад, а медичний заклад, який надає амбулаторне та стаціонарне лікування, поєднуючи медичну та психологічну підтримку, і пропонує послуги в різних медичних галузях. Шпиталь обслуговує приблизно 60 000 пацієнтів на рік, надаючи близько 1 000 різних медичних послуг.

Карітас Австрія оголошує тендер на проведення аудиту. Мета аудиту полягає у наданні професійного висновку щодо якості процесів і облікових практик в організації, що імплементує проєкт за фінансової підьтримки Карітас Австрія, а також у перевірці відповідності реалізації проєкту національному законодавству, міжнародним стандартам та внутрішнім нормативним документам Карітас Австрія.

Кінцевий термін подачі заявок: 31.08.2024.

Контактна особа: Кіра Менакер, керівник програми, [email protected], +43 676 780 48 22.

Детальне технічне завдання: v3 – ToR External Audit_2210003_2309035_final


Останні публікації цього розділу:

Тендер з відбору постачальника послуг з розробки фірмового стилю Українського Жіночого Фонду

Тендер на послуги зі створення номеру безкоштовної «Гарячої» лінії

Тендер на закупівлю послуг з підтримки інформаційних технологій (ІТ) для організації Пакт, Інк.

Тендер: Будівництво швидкоспоруджувальних захисних споруд цивільного захисту

Закупівля послуг зі створення інформаційно-комунікаційної системи «Реєстр прозорості»