Тендер: Будівництво швидкоспоруджувальних захисних споруд цивільного захисту

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
CESVI

tender_ntylth(9) закупівля послуг
Тендер: Будівництво швидкоспоруджувальних захисних споруд цивільного захисту

Tender Notice EUKR019 OLT 01 en Tender Notice EUKR019 OLT 01 ukr

Дата

30.07.2024

Назва проєкту

ПІДІЙМАЙМОСЯ.  Програма комплексної підтримки населення Східної України

Код проєкту CESVI:

EUKR019

Донор:

AICS

Код проєкту донора:

19/UCR/012832 

Код процедури:

 EUKR019/OLT/01

Стаття бюджету:

A.1.a.1 Відновлення бомбосховищ у шкільних будівлях

 

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ТЕНДЕРУ

CESVI є міжнародною неурядовою організацією з головним офісом в Італії за адресою вул. Брозета 68/а, 24128 м. Бергамо, що має зареєстроване представництво в Україні, розташоване за адресою: вул. Богдана Хмельницького, буд. 42, офіс 17, м. Київ, Україна. CESVI отримала грант від донора на відновлення бомбосховищ для шкіл.

Цим документом CESVI запрошує зацікавлені компанії подати свої пропозиції для участі у наступному відкритому локальному тендері:

 

Опис

К-ть

Посилання на повний текст Специфікації тендеру та інші деталі

 

Детальні технічні характеристики зазначені в тендерній документації, яку можна запросити та отримати, звернувшись за наступною електронною адресою: [email protected].

 

 

Лот 1

Швидкоспоруджувальна захисна споруда цивільного захисту, що відповідає вимогам класу сховища не нижче A-IV відповідно до ДБН В 2.2.5-2023 для  Миколаївського ліцею Зачепилівської селищної ради Красноградського району Харківської області, Україна, захисна споруда, що складається з двох спарених модульних блоків, з’єднаних між собою, на загальну чисельність (вмістимість) – 100 осіб, комплект з її проектуванням, будівництвом та оздобленням

1

Лот 2

Швидкоспоруджувальна захисна споруда цивільного захисту, що відповідає вимогам класу сховища не нижче A-IV відповідно до ДБН В 2.2.5-2023 для Кобзівської гімназії Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області, Україна, захисна споруда, що складається з двох спарених модульних блоків, з’єднаних між собою, на загальну чисельність (вмістимість) – 100 осіб, комплект з її проектуванням, будівництвом та оздобленням

1

Лот 3

Швидкоспоруджувальна захисна споруда цивільного захисту, що відповідає вимогам класу сховища не нижче A-IV відповідно до ДБН В 2.2.5-2023 для Охоченського ліцею Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області, Україна,  захисна споруда із одного модульного блоку на загальну чисельність (вмістимість) – 50 осіб, комплект з її проектуванням, будівництвом та оздобленням

1

 

Загальні положення та умови:

Усі місцеві постачальники/підприємства/компанії можуть отримати тендерну документацію в офісі CESVI, розташованому за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 42, офіс 17, м. Київ, Україна. 

Тендерну документацію можна отримати у будні дні з 10:00 до 17:00 за місцевим часом.

Тендерну документацію можна також запросити та отримати, звернувшись за наступною електронною адресою: [email protected].

  1. Оголошення про проведення тендеру також публікується на веб-сайтах: https://prozorro.gov.ua, https://www.prostir.ua та https://www.gurt.org.ua/.
  2. Запечатані тендерні пропозиції/заявки повинні бути подані у 2-х конвертах, позначених А (технічна інформація) та Б (фінансова пропозиція). Пропозиції, подані без усіх необхідних документів та без підписання Додатків 2, 3, 4 та 5, не можуть бути розглянуті для подальшої оцінки.
  3. Запечатані тендерні пропозиції повинні бути подані до 08.2024 р., 17.00 за місцевим часом в офіс CESVI (вул. Богдана Хмельницького, буд. 42, офіс 17, м. Київ, Україна) і повинні бути позначені як “Не відкривати до 15.08.2024 р. 12.00 за місцевим часом”.
  4. Електронні пропозиції НЕ ДОЗВОЛЯЮТЬСЯ, недотримання цієї вимоги автоматично призводить до дискваліфікації.
  5. Розкриття тендерних пропозицій відбудеться 08.2024 року о 12.00 за місцевим часом за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, буд. 42, офіс 17, у присутності представників учасників тендеру (лише по одному представнику від кожного учасника), які бажають бути присутніми при розкритті тендерних пропозицій.
  6. Оцінка тендерних пропозицій відбудеться 08.2024 за закритими дверима.
  7. Тендерний комітет залишає за собою право збільшити/зменшити кількість поставок після присудження контракту переможцю тендеру.
  8. Учасник тендеру не повинен бути залучений до будь-яких корупційних, шахрайських, змовницьких або примусових дій, включаючи, але не обмежуючись, подачу заявок на участь у тендері від декількох імен/компаній або надання фальшивого депозиту/застави. Якщо будь-який учасник тендеру буде помічений у таких діях, його заявка буде відхилена, а відповідні компанії будуть назавжди занесені до чорного списку.
  9. Найнижча ціна не буде єдиним критерієм відбору. Умови оплати, технічна та професійна спроможність, а також час здійснення поставки та виконання робіт також враховуватимуться при відборі пропозицій.
  10. Тендерний комітет залишає за собою право анулювати/відхилити будь-яку або всі заявки/пропозиції без пояснення причин.
  11. Запити, прохання та запитання щодо цього тендеру можна надсилати електронною поштою на адресу [email protected] не пізніше 08.2024 17.00 за місцевим часом.
  12. Поставлені запитання та відповіді будуть надіслані електронною поштою всім зареєстрованим учасникам тендеру до 08.2024. Запитання по телефону не розглядатимуться.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на надання послуг з дизайну аналітичного звіту

Тендер з відбору постачальника послуг з розробки фірмового стилю Українського Жіночого Фонду

Тендер на послуги зі створення номеру безкоштовної «Гарячої» лінії

Тендер на закупівлю послуг з підтримки інформаційних технологій (ІТ) для організації Пакт, Інк.

Тендер на надання послуг з аудиту