Тендер на забезпечення медичним страхуванням співробітників Pact

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
USAID/ENGAGE

tender_ntylth(8) закупівля послуг
Тендер на забезпечення медичним страхуванням співробітників Pact

Міжнародна організація Pact оголошує тендер на укладання договору добровільного медичного страхування для працівників на період з 1 жовтня 2024 року по 30 вересня 2025 року.

Компанії, зацікавлені взяти участь у тендері, мають подати цінову пропозицію за номером P4767-2024-20, з підписом і печаткою, електронною поштою на адресу [email protected], не пізніше ніж  18:00 год. за Київським часом 11 серпня 2024 р.

Закупівля проводиться за участю страхового брокера ТОВ «Risk & Life Consulting», тому у разі виникнення запитань під час підготовки пропозиції просимо звертатися до Ярослава Кириліва, директора ТОВ «Risk & Life Consulting», на електронну пошту [email protected]  з копією на [email protected]. Відповіді на запитання будуть надсилатися в письмовому вигляді в порядку надходження. Будь ласка, утримайтеся від телефонних дзвінків та особистих візитів.

Для участі в конкурсі потрібно надати такі документи:

  1. Заповнений Титульний аркуш пропозиції (Додаток 1) – має бути розміщений на офіційному фірмовому бланку за підписом уповноваженої особи та печаткою Оферента.
  2. Комплексна програма добровільного медичного страхування (Додаток 2).
  3. Скан-копія свідоцтва про реєстрацію або включення до державного реєстру, або еквівалентний документ, виданий державним органом, де зареєстрований Оферент, копію свідоцтва про взяття на податковий облік, або еквівалентний документ (у разі наявності).
  4. Ліцензія на здійснення страхової діяльності за Добровільним медичним страхуванням.
  5. Підтвердження повноважень підписанта.
  6. Шаблон договору страхування з додатками (перелік ЛПЗ, перелік винятків тощо).
  7. Рекомендаційні листи або інші докази наявності відповідного досвіду. Пропозиція має демонструвати відповідність Оферента вимогам, зазначеним у Розділі С тендерного оголошення.

Повний текст тендерного оголошення та форми для заповнення знаходяться за посиланням https://engage.org.ua/zapyt-tsinovoi-propozytsii-ztsp-na-nadannia-posluhy-medychnoho-strakhuvannia-dlia-pact/.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на пошук підрядника з надання логістичних послуг

Тендерна пропозиція про надання послуг організації заходу у м. Луцьк

Конкурс малих грантів для Бериславського району Херсонської області від DanChurchAid

Тендерна пропозиція про надання послуг організації заходу у м. Луцьк

Тендер на закупівлю непродовольчих товарів

Конкурс проєктних заявок для Громадських Організацій від Данської Ради у справах біженців