Тендер на закупівлю послуг з проведення соціологічного дослідження

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
zolotarova

Заглушка_тендер
Тендер на закупівлю послуг з проведення соціологічного дослідження

Неприбуткова неурядова організація Всеукраїнська громадська організація «Громадянська мережа «ОПОРА» в рамках реалізації проєкту “Внутрішнє спостереження за виборами і політичними процесами в Україні” за підтримки USAID оголошує відкритий тендер на закупівлю послуг з проведення соціологічного дослідження. 

До участі в тендері запрошуються соціологічні, дослідницькі компанії/агенції України, які мають позитивний досвід проведення соціологічних досліджень. 

Соціологічне дослідження ОПОРИ має на меті визначити поточний рівень і динаміку поляризації українського суспільства з акцентом на виявленні ключових чинників потенційної ескалації соціальних конфліктів, а також оцінити вплив демографічних, політичних та соціальних факторів на поляризацію українського суспільства. 

Соціологічне дослідження повинне містити такі етапи:

  1. Соціологічне опитування. Тип: анкетування. Респонденти: громадяни України. Кількість: 2000. Термін завершення (надання звіту) – 15.09.2024.
  2. Соціологічне опитування. Тип: глибинні інтерв’ю. Респонденти: громадяни України (15 – на території Європейського Союзу, 15 – на території України). Кількість:30; Термін завершення (надання звіту) – 01.10.2024.

Запитувані послуги:

  • узгодження із Замовником критеріїв для рекрутингу респондентів;
  • рекрутинг респондентів для участі в дослідженні;
  • узгодження питань для анкети та глибинних інтервʼю,
  • проведення анкетування респондентів;
  • проведення та запис на відео глибинних інтерв’ю;
  • підготовка транскриптів глибинних інтервʼю;
  • підготовка проміжних звітів по завершенню кожного етапу;
  • підготовка консолідованого аналітичного звіту за результатами всього дослідження.

За результатами проведення досліджень організація має намір визначити ключові соціальні конфлікти всередині українського суспільства, описати комплексні виклики для соціальної згуртованості та сформувати рекомендації для підвищення соціальної згуртованості.

Виключні права на публікацію та на використання результатів даних соціологічного дослідження належатимуть Замовнику. 

Закупівля послуг здійснюється коштом проекту міжнародної технічної допомоги та відповідає категорії (типу) товарів, робіт та послуг, зазначених у плані закупівель, вартість таких послуг звільняється від податку на додану вартість (ПДВ). Порядок отримання права на звільнення від оподаткування операцій, що здійснюється в рамках проєктів МТД, регламентується Порядком залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги, затвердженого постановою КМУ від 15.02.2002 № 153

Учасник  тендеру – юридична особа  у випадку перемоги  повинен надати ОПОРІ свій унікальний ідентифікатор суб’єкта (UEI) в Системі управління нагородами  (реєстрація безкоштовна за адресою https://www.sam.gov). Відео про процедуру реєстрації тут.  Інколи процедура  триває кілька тижнів, тому просимо про це потурбуватися завчасно. 

Кінцевий термін подання заявок  – до 18.00  14 серпня 2024 р. 

Для участі в тендері необхідно надати заявку, що має містити:

  • Копії документів (копію  Витягу з Єдиного державного  реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань актуального на дату проведення тендеру; документ що підтверджує повноваження підписанта)
  • Тендерну пропозицію (без ПДВ)   з   вказанням вартості та умов оплати. Тендерна пропозиція має має бути  на бланку із актуальними реквізитами, контактними телефонами, електронними адресами та містити цінову пропозицію для кожного з етапів соціологічного дослідження.
  • Технічну пропозицію соціологічного дослідження, що містить:
    • опис дизайну та реалізації вибірки для анкетування 
    • опис дизайну та реалізації вибірки для проведення глибинних інтерв’ю
    • календарний план всіх етапів соціологічного дослідження;.
  • опис реалізованих аналогічних ініціатив, посилання на проведені дослідження.
  • інформацію про співпрацю з організаціями громадянського суспільства та ОПОРОЮ (за наявності)

Тендерні пропозиції повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника, засвідчені печаткою (за наявності).

Строк дії тендерної пропозиції повинен становити не менше 60 календарних днів з дати розкриття тендерних пропозицій.

До участі в оцінці тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього Оголошення.

Позитивний досвід  проведення соціологічних опитувань та досліджень є визначальною вимогою. Визначення переможця тендеру буде відбуватись за критеріями вартості пропозиції та запропонованого заявником підходу до дослідження. Наявність позитивного досвіду співпраці з організаціями громадянського суспільства та ОПОРОЮ буде  перевагою. 

Пропозиції повинні бути надіслані на електронну скриньку ОПОРИ [email protected] (тема листа: “Тендер соціологічне дослідження –поляризація суспільства”).

Учасники тендеру отримають e-mail із результатами тендерного конкурсу не пізніше 16  серпня 2024 року.

Вся комунікація щодо тендеру відбувається виключно шляхом листування за адресою [email protected].

Адреса: м. Київ, вул. Грушевського 34а, офіс 93


Останні публікації цього розділу:

Продовження тендеру - Закупівля послуг з організації заходу

Тендер на закупівлю генераторів 10, 12 кВт

Відкритий тендер – закупівля "Гігіенічні набори для дорослих" проект "Alight"

Конкурс «Зелене відновлення і сталий розвиток територіальних громад»

Відкритий тендер на закупівлю/постачання будівельних матеріалів