LWF облаштують безпечний простір в дошкільних закладах освіти Лозівської громади

Голова Всесвітньої лютеранської федерації (LWF) в Україні Марк Муллан здійснив візит до Лозівської громади з метою надання допомоги в облаштуванні безпечного простору для дітей у дошкільних закладах ...

IMG_3288
LWF облаштують безпечний простір в дошкільних закладах освіти Лозівської громади

Голова Всесвітньої лютеранської федерації (LWF) в Україні Марк Муллан здійснив візит до Лозівської громади з метою надання допомоги в облаштуванні безпечного простору для дітей у дошкільних закладах освіти. Спільно з міським головою Сергієм Зеленським партнери оглянули укриття, в яких вже навчаються діти.

“Попри обстріли та повітряні тривоги діти відвідують заняття. Тому наша підтримка громади це не про допомогу, а про солідарність з українським народом. Ми зробимо все, щоб малюкам було безпечно продовжувати навчання,” – заявив Марк Муллан.

Міський голова Сергій Зеленський підкреслив, що громада пережила понад 30 ракетних ударів. Внаслідок обстрілів є пошкодження освітніх закладів, один з яких повністю знищено. “Бачимо реальну загрозу для учнів, вихованців дитсадків та педагогів. Водночас триває третій рік повномасштабного вторгнення, третій рік наші діти не мають повноцінних занять. Ми маємо також дбати про їхній розвиток та майбутнє,” – зазначив Сергій Зеленський.

Під час візиту Марк Муллан разом із міським головою оглянули укриття, де навчаються діти. Їхня мета – забезпечити безпечний освітній простір для найменших мешканців громади.

“Ми маємо дбати про розвиток та майбутнє дітей. Саме тому надзвичайно вдячні керівнику Всесвітньої лютеранської федерації Марку Муллану за увагу до нашої громади та перспективи облаштування безпечного освітнього простору. Співпрацюємо для людей! Все буде Україна!”, – наголосив Сергій Зеленський.

Візит Марка Муллана став важливим кроком у зміцненні партнерства між Всесвітньою лютеранською федерацією та Лозівською громадою. Завдяки спільним зусиллям, діти зможуть продовжувати навчання в безпечних умовах, що є надзвичайно важливим в умовах війни.

Візит голови Всесвітньої лютеранської федерації (LWF) в Україні Марка Муллана до Лозівської громади.

Візит голови Всесвітньої лютеранської федерації (LWF) в Україні Марка Муллана до Лозівської громади.


Тематика публікації:          

Останні публікації цього розділу:

Залучено 1 150 000 грн: Громадський офіс відновлення презентує успіхи Березнегуватської громади 

У Новогуйвинській громаді стартував молодіжний обмін в межах програми «ВідНОВА:UA»

Проєктний підхід — не джин з лампи. Чернівецький офіс U-LEAD організував захід для голів громад Буковини

Виявлення можливостей використання спадщини для економічного розвитку малих громад

Завершується конкурс на навчання в Українській миротворчій школі

Шлях реінтеграції: 92 ветерани/ки завершили сертифікатну програму з урядування