Менеджер/ка з питань розбудови потенціалу співпраці з партнерами

Зафіксувати у Google календарі!


Vacancy-вакансія-dfrfycsz7
Менеджер/ка з питань розбудови потенціалу співпраці з партнерами

Міжнародний Медичний Корпус ніколи не вимагає від кандитатів внесків, платежів або інших грошових операцій. Якщо у зв’язку з працевлаштуванням на роботу у вас вимагають гроші, будь ласка, повідомте про це Міжнародному Медичному Корпусу на сайті для повідомлень про неправомірну поведінку: www.InternationalMedicalCorps.ethicspoint.com. Будь ласка, не надсилайте своє резюме або заявку на цей сайт, вони не будуть розглянуті.

Міжнародний Медичний Корпус – це глобальна гуманітарна некомерційна організація, яка займається порятунком життів і полегшенням страждань через проведення навчальних тренінгів в галузі охорони здоров’я та надання програм допомоги та розвитку. Міжнародний Медичний Корпус був заснований у 1984 році лікарями-волонтерами та медсестрами, та є приватною, добровільною, неполітичною та неконфесійною організацією. Місія організації полягає в тому, щоб покращити якість життя за допомогою необхідних втручань у сфері охорони здоров’я, та пов’язаних із цим заходів, спрямованих на розвиток та відтворення місцевого потенціалу в незахищених громадах по всьому світу. Пропонуючи навчання та медичну допомогу місцевому населенню та медичну допомогу людям, які знаходяться у сфері найвищого ризику, а також завдяки гнучкості, що допомагає швидко реагувати на надзвичайні ситуації, Міжнародний Медичний Корпус займається тим, що відновлює зруйновані системи охорони здоров’я та допомагає повернути їм самозабезпечення.  

Наразі ми шукаємо Менеджера/ку з питань розбудови потенціалу співпраці з партнерами (Partnership Capacity Building Manager) в Києві.

Опис вакансії 

Менеджер з розбудови  потенціалу співпраці з партнерами відповідатиме за контроль та управління програмою “Побудова Ефективного Реагування” (BBR) в Україні у співпраці зі старшим програмним менеджером/координатором співпраці з партнерами  (HRTU) та командою партнерів в Україні.

Працюючи в складі команди країни, у тісній співпраці з Координатором зі співпраці з партнерами, технічним та операційним персоналом країни (включаючи Департамент фінансів та нагляду за нормативно-правовою відповідністю ), а також за підтримки штаб-квартири компанії GCM та пропускної спроможності Партнерства  і Субгрантів, Менеджер з  питань розбудови потенціалу співпраці з партнерами  відповідає за розробку концепції та дорожньої карти розвитку потенціалу, а також відповідних інструментів задля впровадження навчальних модулів, інструктажу/наставництва та інших видів підтримки потенціалу в галузі організаційного розвитку, якості програм та інших технічних сферах, а також мобілізації ресурсів.

 Основні Завдання та Обов’язки

  • У координації зі старшим програмним менеджером/координатором співпраці з партнерами розробляти всі заходи, пов’язані з розбудовою потенціалу місцевих партнерів у різних сферах організаційного розвитку (стратегічне планування, управління, лідерство та менеджмент, фінансовий менеджмент, управління людськими ресурсами, відносини з партнерами, робота з громадами та комунікація з різними аудиторіями, моніторинг та оцінка програм, використання технологій та ін., мобілізація ресурсів тощо).
  • Розробка та проведення оцінки організаційної спроможності спільно з місцевими партнерами, підтримка планів дій з посилення спроможності партнерів у тісній співпраці з керівництвом організації. Відстеження організаційних пріоритетів партнерів, визначення тренінгів або інших можливостей для досягнення цілей кожної організації, моніторинг досягнень та проведення подальших оцінок для відстеження зростання кожного партнера з метою збору доказів та визначення успішних заходів, які можна розширити. Проводити та/або контролювати проведення навчання на основі навчальної програми на регулярній або спеціальній основі, залежно від потреб партнерів.
  • Надавати індивідуальний наставницький супровід на організаційному та індивідуальному рівнях.
  • Тісно співпрацювати з обраними місцевими партнерами для забезпечення зміцнення належного технічного потенціалу в різних програмних сферах, зокрема у сфері охорони здоров’я та захисту, у співпраці з технічними командами Міжнародного Медичного Корпусу (ММК).
  • Розробляти матеріали та процеси для конкретних сфер/тем, визначених як необхідні для зміцнення потенціалу партнерів, включаючи розробку та сприяння проведенню навчальних заходів, надання наставництва та інструктажу партнерам, сприяння взаємному навчанню та використання інших методів навчання за необхідності.
  • Забезпечити інтеграцію розвитку організаційної спроможності з іншими заходами технічної підтримки партнерів.
  • Посилення спроможності партнерів у загальній середі партнерства, включаючи розробку заявок, звітність та управління грантами.
  • Сприяти розвитку управління знаннями та  системи навчання від ММК Україна шляхом розробки єдиного стандарту/підходу до навчання з організаційного розвитку, беручи до уваги як операційне, програмне, так і організаційне навчання на вищому рівні, а також шляхом:
  • Співпраці із заступником директора, координатором з питань партнерства та ІТ-відділом ММК з метою створення платформи для систематичного збору, аналізу та звітування (розповсюдження) результатів навчання з питань організаційного розвитку.
  • Документування досягнень, отриманих уроків та інших висновків, пов’язаних з проектом, з метою підтримки зміцнення потенціалу персоналу ММК у сфері партнерства та управління суб-грандами в Україні.
  • Організація, проведення, сприяння або участь у регулярних заходах з навчання та рефлексії щодо організаційного розвитку (беручи до уваги як програмні, так і операційні міркування), оглядах за результатами діяльності, оцінках у реальному часі та функціональних оглядах, а також для того, щоб зробити паузу та замислитися.
  •  Забезпечення обміну досвідом щодо налагодження ефективного партнерства та зміцнення партнерських зв’язків між співробітниками ММК в Україні, штаб-квартирою компанії GCM та штаб-квартирою ММК.
  • Сприяти регулярній звітності донорів щодо зміцнення потенціалу в частині, що стосується програмних результатів та заходів.

Розширення Партнерства

  • Сприяти реалізації Стратегії представництва ММК в країні, зокрема, надавати рекомендації щодо партнерства та можливостей для залучення нових донорів.
  • Підтримка технічних керівників у підготовці запитів на участь у тендерах/заяв на отримання фінансування для продовження розвитку нового партнерства у всіх сферах діяльності ММК.
  • Підтримувати розробку та підготовку концептуальних нотаток, повних пропозицій та супровідних документів.

Підтримка українських партнерів у визначенні потенційних можливостей фінансування. 

Інше

  • Будь-які інші завдання на вимогу безпосереднього керівника або уповноваженої особи.
  • Додаткові обов’язки, такі як тимчасове розширення територіальної відповідальності, заміщення вакантних посад на певний період, заміна колег, які перебувають на лікарняному/щорічній відпустці/відрядженні, внутрішнє дублювання посад, будь-які специфічні завдання, пов’язані з організаційними потребами.
  • Обов’язки та відповідальність, перелічені в цьому документі, є репрезентативними для характеру та рівня дорученої роботи і не обов’язково є всеохоплюючими.

Мінімальні Вимоги

  • Мати вищу освіту в суміжній галузі адміністративного управління або охорони здоров’я, соціальної роботи, психології, статистики, соціальних наук чи суміжних галузях або еквівалентний досвід роботи.
  • Відповідний досвід у розбудові потенціалу місцевих організацій та їхнього персоналу.
  • Знання та досвід роботи з донорськими правилами та нормами
  • Необхідні сильні навички усного та письмового спілкування англійською мовою
  • Досвід роботи з вразливими групами населення
  • Добре розуміння місцевого контексту
  •  Добре володіння технологічними інструментами
  • Сильна здатність будувати та розвивати відносини всередині організації, з партнерами та зовнішніми організаціями.
  • Знання циклів управління проектами в гуманітарних операціях або операціях з розвитку, включаючи написання пропозицій, аналіз, звітність та оцінку.
  • Прихильність до роботи в гуманітарних програмах. Кандидат повинен поділяти цінності Міжнародного Медичного Корпусу та цілі проекту.

 

Своє резюме направляйте за посиланням.

Норми Поведінки

Відповідно до цієї посади особа повинна розвивати та заохочувати культуру дотримання правил компанії й етики в усій організації, підтримувати чітке розуміння стандартів дотримання й етики International Medical Corps і донорів, а також дотримуватися цих стандартів.

Якщо це керівна посада, людина повинна показувати своєю власною поведінкою приклад етичнї поведінки, та наглядати за роботою інших; слідкувати, що особи, які підпорядковуються вам, мають достатні знання та ресурси для дотримання стандартів, викладених у Кодексі поведінки та етики; контролювати дотримання вимог підлеглими вам людьми; послідовно та чесно забезпечувати дотримання Кодексу поведінки та етики та політики Міжнародного медичного корпусу, включаючи Політику безпеки та Політику захисту від переслідувань, залякування та сексуальних домагань на робочому місці; підтримувати співробітників, які добросовісно порушують релевантні питання чи занепокоєння.

Охорона

Усі наші співробітники несуть спільну відповідальність і зобов’язання захищати населення, з яким ми працюємо, включаючи дорослих, які можуть бути особливо вразливими, і дітей. Це включає захист від таких дій наших співробітників або партнерів, як: сексуальна експлуатація та насильство; експлуатація, зневага або жорстоке поводження з дітьми, дорослими, які знаходяться в групі ризику, або ЛГБТІ; та будь-які форми торгівлі людьми. Персонал також несе відповідальність за запобігання порушенням нашого Кодексу поведінки та етики, які можуть включати конфлікт інтересів, шахрайство, корупцію або переслідування. Якщо ви бачите, чуєте або вам стало відомо про будь-які порушення Кодексу поведінки та етики чи політики безпеки, ви зобов’язані повідомити. 

Рівні Можливості

International Medical Corps пишається тим, що надає рівні можливості працевлаштування всім співробітникам і кваліфікованим кандидатам незалежно від раси, кольору шкіри, релігії, статі, сексуальної орієнтації, національного чи етнічного походження, віку, інвалідності чи статусу ветерана


Останні публікації цього розділу:

Експерти/ки для проєкту у сфері соціальної політики

Фахівець\чиня відділу цивільного захисту

Менеджер/ка з комунікацій

Менеджер/ка проєкту

Вакансія: Senior Project Manager

Тренер/ка-методолог/иня у сфері ''Децентралізація освіти на місцевому та регіональному рівнях''