Гранти від Проєкту USAID “Врожай”: Річний програмний запит

Зафіксувати у Google календарі!


Avatar
Гранти від Проєкту USAID “Врожай”: Річний програмний запит

Програма «Врожай», що фінансується USAID та впроваджується Кімонікс Інтернешнл, оголошує конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства, зміцнення продовольчої безпеки та просування практики сталого ведення сільського господарства в Україні.

Гранти надаватимуться офіційно зареєстрованим в Україні 1) комерційним компаніям або організаціям; 2) фермерським кооперативам та групам виробників; 3) неурядовим організаціям (НУО) або 4) ВНЗ, науково-дослідним інститутам та іншим навчальним закладам відповідно до нормативних актів USAID та уряду США, що регулюють надання грантів за контрактами, і внутрішньої політики управління грантами Програми «Врожай».

Програма USAID «Врожай» співпрацюватиме з учасниками ринку з державного та приватного секторів для досягнення відповідних результатів, а саме:
1.1. Збільшити використання вдосконалених практик.
1.2. Збільшити використання покращених сортів насіння.
1.3. Збільшити використання засобів захисту рослин (ЗЗР).
1.4. Збільшити використання тривалого сталого зрошення та/або дренажу.
1.5. Підтримка дезактивації та рекультивації ґрунту.

Географія охоплення
Програма «Врожай» підтримуватиме сільськогосподарський сектор в усіх регіонах України, окрім тимчасово окупованих територій. Пріоритет надаватиметься запропонованим заходам, спрямованим на вирішення нагальних проблем у східних та південних областях.

Концептуальні документи (включаючи бюджет і супровідну документацію) слід подавати в електронному вигляді на електронну адресу [email protected], при цьому слід вказати у темі листа «APS-2024-001_[назва організації]_Concept Paper».

Програма «Врожай» прийматиме концептуальні документи на постійній основі до 4 липня 2025 року або до тих пір, поки кошти будуть доступні. Пропозиції, одержані після зазначеного терміну, та пропозиції, що не задовольняють встановлені вимоги, не розглядатимуться.

Запитання щодо цього Річного програмного запиту APS-2024-001 просимо надсилати електронною поштою до [email protected] з темою листа «APS-2024-001_Запитання». Відповіді на отримані запитання можна переглянути за посиланням: https://shorturl.at/wfMKu (оновлюється)

 

Повний текст Річного програмного запиту APS-2024-001 додається нижче:

USAID HARVEST APS-2024-001 (Українська)

USAID HARVEST APS-2024-001 (English)

Додаток В – Шаблон концептуальної записки (Українська)

Annex B – Concept Note (English)

Додаток C – Форма бюджету концепції грантового проекту (Українська)

Annex C – Concept Note Budget Form (English)

Додаток D – Необхідні сертифікати (Українська)

Додаток E – Обов’язкові та застосовні стандартні положення (Українська)

 

Корисні посилання:

Відеозапис сесії, присвяченої процесу подання концепцій за Річним програмним запитом (APS)-2024–001 від проєкту USAID «Врожай» можна переглянути за посиланням: https://shorturl.at/kvlz2 


Останні публікації цього розділу:

Тендер на постачання столів, стільців, лав

Тендер ОПОРИ на соціологічне дослідження

Закупівля послуг харчування

Закупівля мобільних зерносушарок для субреципієнтів Програми USAID «Врожай»

ЦГК оголошує тендер на закупівлю консультаційних послуг з гендерних питань

Конкурс на закупівлю послуг спеціаліста/ки з картування посад