Запит на пропозицію на інженерні послуги з енергетичної оцінки об’єктів для подальшої закупівлі та встановлення на них когенераційних установок (ЗНП СЕР 103 2024)

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
CEPProcurement

tender_ntylth(9) закупівля послуг
Запит на пропозицію на інженерні послуги з енергетичної оцінки об’єктів для подальшої закупівлі та встановлення на них когенераційних установок (ЗНП СЕР 103 2024)

Шановні панове!

Компанія  «Кімонікс Інтернешнл Інк.» («Кімонікс») за підтримки Американського агентства з розвитку (USAID)  впроваджує проект «Конкурентоспроможна економіка України» («КЕУ»), метою якого є сприяння розвитку сильної, різноманітної та відкритої економіки України.

В межах такої діяльності “Кімонікс” має на меті закуповувати для виробничих підприємств України когенераційні установки.  Для реалізації цієї мети проекту КЕУ необхідна консультаційна підтримка інженерної організації, яка б допомогла оцінити підприємства – потенційних отримувачів допомоги з точки зору їх спроможності та готовності прийняти, встановити та експлуатувати КГУ.

Детальну інформацію про предмет та умови закупівлі наведено у докладеному файлі.

RFP 103 2024_due 230824

 

Звертаємо увагу, що як компанія, яка реалізовує пряму підтримку американського уряду, “Кімонікс” звільнена від сплати ПДВ, тому очікується, що цінова пропозиція не включатиме податків.

Запрошуємо взяти участь у конкурсі шляхом надання вашої пропозиції.

Запитання та уточнення просимо надсилати на адресу [email protected].

 

 


Останні публікації цього розділу:

Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі швейного обладнання

Набір до програми Impact Business Accelerator

Тендер на постачання столів, стільців, лав

Тендер ОПОРИ на соціологічне дослідження

Закупівля послуг харчування

Закупівля мобільних зерносушарок для субреципієнтів Програми USAID «Врожай»