Відкритий тендер на надання послуг з проведення соціологічного дослідження щодо залученості молоді та взаємодії між молоддю та органами місцевого самоврядування та влади

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
CO CF SSS

tender_ntylth(9) закупівля послуг
Відкритий тендер на надання послуг з проведення соціологічного дослідження щодо залученості молоді та взаємодії між молоддю та органами місцевого самоврядування та влади

Благодійна організація «Благодійний фонд «Стабілізейшен Cуппорт Cервісез» оголошує відкритий тендер на надання послуг з проведення соціологічного дослідження щодо залученості молоді та взаємодії між молоддю та органами місцевого самоврядування та влади в Івано-Франківській (Лот 1) та Миколаївській (Лот 2). 

Про нас: Благодійна організація «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» з 2015 року займається підтримкою та допомогою людям, постраждалим від війни в Україні, а також розбудовою інститутів соціальної допомоги й захисту прав людини в нашій державі. 

Дата оголошення про тендер:  09 серпня 2024  року

Термін подання тендерних пропозицій: до 23:59 23 серпня 2024 року. 

Деталізація послуг, які надає Підрядник:

Ми очікуємо від обраного Підрядника 

  • проведення рекрутингу респондентів – представників/ць органів влади, соціальних працівників, молодіжних лідерів/ок з молодіжних рад та представників молодіжних центрів, просторів, на територіях 6 територіальних громад в 2 областях України, а саме Миколаївська (Баштанська, Березнегуватська, Галицинівська громади) та Івано-Франківська область (Коломийська, Тлумацька та Калуська громади)
  • проведення  18 фокус-груп (по 6 фокус-груп з представниками/цями активної молоді у віці 16-19 та 20-25 років та по 3 фокус-груп з батьками та викладачами/ками активної молоді на кожну представлену область);
  • проведення 30 експертних глибинних інтерв’ю (по 5 глибинних інтерв’ю з представниками/цями органів влади, соціальними працівниками, молодіжними лідерками/лідерами з молодіжних рад та представниками молодіжних центрів, просторів  на кожну громаду  представлених областей;
  • підготовка аналітичного звіту за результатами проведеного дослідження українською мовою за узгодженою із Замовником структурою та
  • презентації його в Power Point за результатами проведеного дослідження. 

Зверніть увагу! Тендерна пропозиція містить в собі 2 Лоти: Лот 1 – Івано-Франківська область, Лот 2 – Миколаївська область. Ви можете надати свою пропозицію на один або обидва Лоти. 

Питання фокус-груп інтерв’ю будуть стосуватися таких тем:

  • Бар’єри та виклики залучення молоді до прийняття рішень на місцевому рівні.
  • Фактори, що сприяють залученню молоді до прийняття рішень на місцевому рівні.
  • Методи та інструменти залучення молоді до прийняття рішень на місцевому рівні.
  • Рекомендації щодо політики та практики для покращення залучення молоді до прийняття рішень на місцевому рівні.
  • Рівень участі молоді до прийняття рішень на місцевому рівні. 

Термін надання послуг: серпень-жовтень 2024 

Вимоги до кваліфікації підрядника:

  1. Досвід роботи в проведенні якісних досліджень від 3 років.
  2. Досвід проведення досліджень на теми, дотичні до даного, буде перевагою.
  3. Досвід проведення рекрутингу та опитувань після 24 лютого 2022 року.  

Інший релевантний досвід та навички

  1. Здатність гнучко реагувати в динамічному середовищі з обмеженими часовими рамками.
  2. Здатність до командної роботи з представниками Замовника. 

Умови:

Між БО «БФ «ССС» та підрядником буде підписано угоду про надання послуг, в якій буде детально викладено умови співпраці. 

Вимоги до підрядника – учасника тендеру:

  1. Обов’язкова реєстрація фізичною особою-підприємцем 3 групи, без ПДВ.
  2. Наявність відповідних КВЕДів. 

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія Витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців, що містить дані про останні реєстраційні дії (дата видачі Витягу не повинна перевищувати 120 днів до дати подання документа).
  2. Копія Витягу/Свідоцтва з реєстру платників податків (дата видачі Витягу/Свідоцтва не повинна перевищувати 120 днів до дати подання документа).
  3. Довідка про відкриття банківського рахунку.
  4. Реєстраційна форма постачальника: Додаток А.
  5. Технічна специфікація: Додаток Б.
  6. Фінансова пропозиція: Додаток В.
  7. Заява під присягою.
  8. Резюме членів команди.
  9. Портфоліо з прикладами 3-х робіт. 

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення.
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення.
  3. Прийнятна вартість послуг. 

Відбір підрядника буде здійснюватися на основі професійного досвіду кандидатів та їхньої компетенції, що відповідають вимогам, наведеним вище.

 Зверніть увагу! 

Додатки А, Б, В мають бути заповнені належним чином з підписом та печаткою (за наявності). 

  Документи повинні бути надіслані до 23:59 23 серпня 2024 року у письмовому (електронному, відсканованому) форматі з поміткою “Відкритий тендер: Послуги з проведення соціологічного дослідження щодо залученості молоді та взаємодії між молоддю та органами місцевого самоврядування та влади ”, на адресу: [email protected]. 

 Тендерна процедура:

  • Тендерні пропозиції повинні залишатися чинними впродовж тридцяти (60) календарних днів з граничного терміну подання Тендерних пропозицій.
  • До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.
  • Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг.
  • Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну за умови потрібної кваліфікації постачальника.
  • Результати тендеру будуть повідомлені організатором учаснику тендеру, який переміг, шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця.

Додаткові застереження:

  • Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.
  • Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.
  • Надаючи тендерну пропозицію, постачальник підтверджує, що попередньо ознайомився з політиками та процедурами, які діють у Фонді, та які оприлюднені на офіційному сайті Фонду

 

Індивідуальний підхід та рівні можливості БО «БФ «ССС» застосовує індивідуальний підхід та поважає права людини у всіх сферах її діяльності. БО «БФ «ССС» прагне створювати умови праці, що відповідають принципам гендерної рівності та культурно-особистісного різноманіття персоналу. Підрядники повинні поважати рівні права осіб та прагнути створити атмосферу, в якій відмінності людей підтримують та цінують.

 

Запити та роз’яснення щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою: [email protected] до 18:00 20 серпня 2024 року.

 


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю послуг з оренди автомобільного транспорту з водіями

Відкритий тендер із закупівлі Товарів для Інклюзійно-ресурсних центрів 2 лоти

Запит цінових пропозицій з надання послуг із друку поштівок

Тендер на закупівлю меблів для облаштування «Зелених кімнат» в Чернігівській області

Тендер: пошук підрядників для проєктування та встановлення сонячної електростанції в Арцизі

Тендер: шукаємо підрядника для розробки проєктно-кошторисної документації на будівництво СЕС на водоканалі у Волочиську