Менеджер/ка з моніторингу та оцінки даних / MEAL Operations Manager

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
DarynaH

Vacancy_dfrfycsz(6)
Менеджер/ка з моніторингу та оцінки даних / MEAL Operations Manager

Датська рада у справах біженців (ДРБ) є міжнародною неурядовою організацією, яка просуває та підтримує довгострокові рішення проблем, з якими стикаються біженці та внутрішньо переміщені особи в усьому світі. 

ДРБ працює в Україні з 2014 року, штат ДРБ вже налічує понад 700 співробітників в Україні та продовжить значне розширення у 2024 році, для швидкого реагування на надзвичайну ситуацію в секторах соціального захисту, забезпечення засобами до існування, забезпечення житлом та непродуктовими наборами, гуманітарного розмінування та миробудівництва (гуманітарне розмінування), шляхом прямого втручання та підтримки вповноважених осіб та громадських організацій (ГО). ДРБ й надалі впроваджуватимуть свій набір довгострокових рішень для вирішення проблем в рамках обставин, що змінюються.

Наразі ДРБ шукає висококваліфікованого Операційного менеджера з моніторингу на оцінки даних (MEAL Operations Manager)що приєднається до команди в Києві. 

Про роботу

Операційний менеджер з моніторингу та оцінки даних (MEAL Operations Manager) працюватиме разом з Менеджером з моніторингу та оцінки даних для здійснення контролю за повсякденною діяльністю команди MEAL ДРБ. Операційний менеджер працюватиме з фахівцями та молодшими фахівцями команди MEAL над реалізацією заходів MEAL відповідно до мінімальних стандартів та планів проекту. Операційний менеджер регулярно відвідуватиме регіони діяльності ДРБ, щоб забезпечити нагляд, навчання та належну підтримку персоналу MEAL у їхній поточній роботі, а також щоб результати діяльності MEAL відповідали відповідним стандартам та вимогам донорів.

Операціний менеджер матиме обов’язки та відповідальність в межах всієї країни і забезпечуватиме дотримання процедур і керівних принципів ДРБ. Очікується, що Операційний менеджер буде багато подорожувати (приблизно 50% свого часу) по регіонах діяльності ДРБ, які включають Миколаїв, Дніпро, Харків, Чернігів, Суми та, можливо, інші в міру розширення операційного охоплення ДРБ.

Вашими основними обов’язками будуть:

Управління командою: 

  • Відповідати за управління персоналом співробітників, які, як правило, працюють в одній сфері діяльності. 
  • Відповідати за забезпечення своєчасного виконання узгоджених робочих планів і завдань, поставлених керівником вищого рівня. 
  • Наймати та звільняти працівників і проводити атестації (під пильним наглядом керівника наступного рівня). 
  • Координувати щоденну діяльність членів команди з моніторингу та оцінки даних на місцях оцінки даних. 

Управління якістю:  

  • Відповідати за розробку та впровадження планів команди з моніторингу та оцінки даних з метою досягнення високоефективних та економічно ефективних програмних стратегій та заходів.  
  • Брати участь у стартових зустрічах проекту, оглядових зустрічах та заключних зустрічах з метою виокремлення міжпроєктних компонентів, спрямованих на тиражування передового досвіду та посилення синергії між проектами або програмами. 
  • Співпрацювати з регіональним персоналом команди з моніторингу та оцінки даних для регулярного оновлення заходів та індикаторів відповідно до внутрішніх процедур та вимог донорської звітності. 
  • Співпрацювати з менеджером з моніторингу та оцінки даних для впровадження результатів команди з моніторингу та оцінки даних, таких як базові та кінцеві оцінки, оцінки потреб тощо, відповідно до вимог донорів та програмних пріоритетів ДРБ. 

Програмний моніторинг та оцінка даних:  

  • Працювати разом з менеджером з моніторингу та оцінки даних над розробкою та постійним оновленням стратегії підзвітності та керувати впровадженням механізмів зворотного зв’язку та розгляду скарг в рамках всієї програми.  
  • Співпрацювати з менеджером з моніторингу та оцінки даних, щоб забезпечити підтримку членами команди ДРБ всіх зусиль, спрямованих на забезпечення підзвітності, зокрема перед бенефіціарами та відповідно до міжнародних стандартів, активно залучаючи громади бенефіціарів як рівноправних партнерів до розробки, моніторингу та оцінки проєктів ДРБ. 
  • Надавати підтримку менеджеру з моніторингу та оцінки даних у розробці систем, інструментів і шаблонів, які покращують моніторинг результатів і якості програм, генерують якісні докази щодо результатів програм, а також сприяють і забезпечують використання даних для процесів прийняття рішень.  
  • Розробляти та управляти оцінюванням відповідно до політики оцінювання ДРБ, від розробки ТЗ до консультування керівництва щодо затвердження остаточного звіту та розповсюдження результатів оцінювання. 
  • Підтримувати менеджера з моніторингу та оцінки даних, менеджерів програм, керівника програми та інших у представленні ключових висновків команді вищого керівництва для подальшого розвитку. 

Розвиток потенціалу:  

  • Надавати своєчасні та якісні консультації керівникам програм та персоналу за потреби;  
  • У співпраці з менеджером з моніторингу та оцінки даних розробляти плани розвитку потенціалу та впроваджувати їх за допомогою тренінгів, постійної підтримки та нагляду.  
  • Керувати командою з моніторингу та оцінки даних, включаючи регіональних офіцерів та асистентів.  
  • Активно підтримувати та консультувати щодо набору та тренінгів з моніторингу та оцінки даних, а також відповідного персоналу програм та проектів

Ролі, що підпорядковуються цій посаді: Співробітники команди з моніторингу та оціник даних (фаіхвці та молодші фахівці)

Ця роль підпорядковується: Менеджеру з моніторингу та оцінки даних

Про вас:

Щоб бути успішним на цій посаді, ми очікуємо, що ви матимете щонайменше 3 роки технічного досвіду у сфері моніторингу та оцінки даних та управління інформацією.

Окрім цього ми очікуємо, що ви матимете:

  • Ступінь бакалавра в галузі економіки розвитку, статистики, методів дослідження або в аналогічній сфері.
  • Попередній досвід управління персоналом.
  • Вміння створювати та використовувати якісні та кількісні методи моніторингу та аналізу в організаційному плануванні.
  • Вільне володіння англійською мовою на професійному рівні.

Для усіх посад ДРБ вимагається, щоб особи, які їх займають, володіли ключовими компетенціями, визначеними ДРБ: 

  • Прагнення до досконалості: Зосередженість на досягненні результатів з одночасним забезпеченням ефективності процесів.
  • Співпраця: Залучення відповідних сторін та їх заохочення до надання зворотного зв’язку.
  • Ініціативність: Особистий контроль ситуації та взяття на себе ініціативи, з одночасним прагненням до інновацій.
  • Спілкування: Вміння ефективно і чесно слухати та говорити.
  • Доброчесність: Дотримання та просування найвищих стандартів етичної та професійної поведінки стосовно цінностей та Кодексу поведінки ДРБ, включаючи захист від сексуальної експлуатації, насильства та домагань. 

Ми пропонуємо:

  • Контракт: з відкритим терміном після успішного завершення початкового 3-місячного випробувального терміну.
  • Рівень: F1 – управлінський 
  • Місце виконання обов’язків: Київ
  • Дата початку: Вересень 2024

Заробітна плата та умови відповідно до Умов працевлаштування національного персоналу Данської ради у справах біженців.

Процес подачі заявки:

Усі заявники повинні завантажити супровідний лист і оновлене резюме (не більше чотирьох сторінок англійською мовою).

Заявки, надіслані електронною поштою, не розглядатимуться.

Щоб відгукнутися, натисніть ТУТ

Кінцевий термін подачі заявок: 29 серпня 2024


Останні публікації цього розділу:

Фахівець/чиня з адвокації

Спеціаліст/ка з комунікацій

Психолог/иня

Кейс-менеджер/ка

Послуги юриста/ки гуманітарного реагування у Миколаївській та Херсонській області

Фахівець/чиня із захисту, гендерних питань та інклюзії