Команда Let’s Do It Ukraine передала осушувачі для ліквідації наслідків повені в Миколаївській та Херсонській областях

У липні 2024 року компанія Watercoin передала сім осушувальних машин в рамках проєкту з ліквідації наслідків повені на Півдні України. Проєкт був спрямований на допомогу домогосподарствам та ...

Додано:
Nastyak

IMAGE 2024-08-16 13:29:12
Команда Let’s Do It Ukraine передала осушувачі для ліквідації наслідків повені в Миколаївській та Херсонській областях

У липні 2024 року компанія Watercoin передала сім осушувальних машин в рамках проєкту з ліквідації наслідків повені на Півдні України. Проєкт був спрямований на допомогу домогосподарствам та соціальним об’єктам у Херсонській та Миколаївській областях, які постраждали внаслідок катастрофи на Каховській ГЕС.

 

Команда Let’s Do It Ukraine передала осушувачі цивільним громадянам, постраждалим від повені, для тимчасового користування. Відновлення нормального рівня вологості в приміщеннях зазвичай займає від 7 до 14 діб. У соціальних об’єктах, таких як школи та дитячі садочки, необхідно постійне осушення через підвищений рівень ґрунтових вод та вологість.

 

На даний момент проводяться роботи з осушення у селі Афанасіївка та навчальних закладах міста Снігурівка Миколаївської області. Волонтери складають списки родин та соціальних об’єктів, які потребують осушення для безпечного проживання. Проєкт триватиме до жовтня 2024 року.

“Ми надзвичайно вдячні компанії Watercoin, яка дозволила нам продовжувати цей важливий гуманітарний проєкт. Осушувальні машини, які ми передали громадам, є життєво необхідними для мешканців затоплених районів. Завдяки їм ми можемо допомогти постраждалим домогосподарствам швидше відновити свої оселі та повернутися до нормальних умов життя”, – зазначила Юлія Мархель, координаторка міжнародного гуманітарного проєкту Let’s Do It Ukraine SOS.

Проєкт передбачає осушення 80 затоплених домогосподарств, а також підвалів і перших поверхів п’яти багатоповерхових будинків. Це дозволить мешканцям видалити надлишкову вологу зі своїх будинків та підтримувати належні санітарні умови для нормального життя. Після завершення проєкту осушувальне обладнання буде передано соціальним закладам, таким як дитячі садочки та школи, для підтримки рівня вологості у допустимих межах.

Очікується, що проєкт принесе користь 1400 цивільним особам, включаючи дітей.

Watercoin ($WATER) прагне здійснити позитивний вплив на реальний світ за допомогою благодійних зусиль.


Тематика публікації:      

Останні публікації цього розділу:

Управління проєктами відбудови: U-LEAD навчатиме фахівців громад

Дмитрівська громада: відновлення відповідно до європейських стандартів

Координаторство у рамках Всесвітнього дня прибирання 2024 року

Діти і війна. Навчання технік зцілення в дитячому таборі "Теплі долоні" на Волині

Освітян Полтавщини сертифікували за програмою "Діти та війна. Навчання технік зцілення"