Психолог/иня у Навчально-технічні простори «Maker spaces» на базі навчальних закладів (Вінниця, Кам’янець-Подільський та Черкаси)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Halyna Seheda

11-39
Психолог/иня у Навчально-технічні простори «Maker spaces» на базі навчальних закладів (Вінниця, Кам’янець-Подільський та Черкаси)

Громадська організація «Подільська агенція регіонального розвитку» запрошує до участі у конкурсі на посаду психологів Навчально-технічних просторів «Maker spaces», що створюються на базі навчальних закладів у Вінниці, Кам’янці-Подільському та Черкасах в межах проєкту «Покращення залучення та інтеграції підлітків, які постраждали від війни, у приймаючі громади» за підтримки Diakonie Katastrophenhilfe Evangelisches Werk für Diakonie und Entwicklung e.V.

Мета проєкту – підтримка дітей та підлітків ВПО та, зокрема й тих, які зіткнулися з високим ризиком небезпеки та потребують допомоги. Проєкт триватиме до 31 березня 2025 року.

Ми шукаємо 4 осіб: двох для роботи у Вінниці, та по одній – у Кам’янці-Подільському та Черкасах.

Що ми пропонуємо:

  • Неповну зайнятість (залученість – 50%).
  • Працевлаштування на 7 місяців (з вересня 2024 року по березень 2025 року).
  • Конкуренту заробітну плату.

Основні обов’язки: 

  1. Проведення індивідуальних та групових консультацій для дітей та підлітків, як цільових груп проєкту, згідно встановлених показників ефективності.
  2. Надання індивідуальних психологічних консультацій (очних та дистанційних) постраждалим від військових дій підлітків, які проживають у Вінницькій, Черкаській та Хмельницькій областях. 
  3. Проведення занять з використанням інтерактивних методів навчання.
  4. Проведення заходів, спрямованих на стабілізацію і поліпшення емоційного стану дітей та підлітків, які є учасниками проєкту.
  5. Оформлення історій успіху роботи для промоції проєкту.
  6. Організація та проведення навчань, семінарів, тренінгів, вебінарів згідно з планом реалізації проєкту для вирішення питань психологічної підтримки цільових груп проєкту.
  7. Формування та подання звітної інформації щодо реалізації плану проєкту на кожен календарний місяць.
  8. Оформлення робочої документації.

Кваліфікаційні вимоги: 

  1. Основною вимогою є підтверджене володіння знаннями та методами психологічних консультацій та психотерапії з доведеною ефективністю, відповідно до наказу МОЗ № 2118 від 13 грудня 2023 року.
  2. Повна вища освіта (педагогічна, психологічна або соціальна робота).
  3. Не менше 2 років підтвердженого досвіду надання психотерапевтичних консультацій, орієнтованих на травму дітям та підліткам.
  4. Знання та тверда прихильність до професійних етичних стандартів.
  5. Відмінні письмові та усні навички спілкування.
  6. Вміння працювати з базами даних, готувати звітні документи.
  7. Відмінне володіння MS Office (Word, Exсel, Power Point, Access, Outlook), навички роботи з Інтернетом і електронною поштою

Як податись:

Надішліть своє резюме та рекомендаційні листи (або з місця роботи, де наразі працюєте, або від Асоціації Психологів України, або від 2-х колег, які також мають відповідну кваліфікацію) на електронну адресу [email protected] до 28 серпня 2024 року (в темі листа вкажіть «На конкурс психологів» і вкажіть місто, в якому бажаєте працювати).

Інформація щодо відбору

Кандидати/тки, відібрані для проходження співбесіди, будуть повідомлені електронним листом. Відібрані кандидати/ки повинні бути готові надати додаткові документи, які можуть засвідчити кваліфікацію та мотивацію кандидатки / кандидата, такі як копії дипломів, сертифікатів, контрактів, рекомендаційних листів.

Контактна інформація:

Вебсайт: http://pard.org.ua/

FB-сторінка: https://www.facebook.com/pard.vn

Номер телефону: +380432 69 44 32, +380632885982

Електронна адреса: [email protected] 


Останні публікації цього розділу:

Експерти/ки для проєкту у сфері соціальної політики

Фахівець\чиня відділу цивільного захисту

Менеджер/ка з комунікацій

Менеджер/ка проєкту

Вакансія: Senior Project Manager

Тренер/ка-методолог/иня у сфері ''Децентралізація освіти на місцевому та регіональному рівнях''