Тендер на вибір комунікаційної агенції для програми USAID “Мріємо та діємо”

Зафіксувати у Google календарі!


Шукаємо 
комунікаційну агенцію 
Тендер на вибір комунікаційної агенції для програми USAID “Мріємо та діємо”

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX), в межах програми USAID «Мріємо та діємо», оголошує тендер на вибір комунікаційної агенції, яка буде відповідальною за розробку, запуск та впровадження комплексних інформаційно-комунікаційних кампаній.

Співпраця передбачає підписання договору терміном на два роки з граничною вартістю послуг, що покриватиме весь період реалізації. Основною метою є забезпечення ефективної підтримки комунікаційних цілей програми шляхом реалізації комплексних інформаційно-комунікаційних кампаній, які будуть досягати цільову аудиторію завдяки використанню широкого спектру комунікаційних методів та інструментів.

В залежності від конкретних завдань, пріоритетів і цілей, від потенційного підрядника ми очікуємо надання таких послуг:

  • Розробка концепції інформаційно-комунікаційних кампаній у відповідності до комунікаційних цілей програми «Мріємо та діємо»;
  • Розробка візуальної айдентики кампанії;
  • Стратегія платного просування в соціальних мережах та таргетування;
  • Стратегія роботи з національними та регіональними ЗМІ (включно зі створенням спецпроєктів у відповідності до тематики кампаній);
  • Розробка сторінки (лендінгу або веб-сайту) для комунікаційної кампанії;
  • Підготовка текстів для соцмереж та лендінгу/веб-сайту;
  • Розробка стратегії paid search та її реалізація;
  • Розробка візуальних креативів для соціальних мереж;
  • Розробка відеоматеріалів (написання сценаріїв, зйомка відео на виїзних локаціях, монтаж і т.ін.)
  • Робота з інфлуенсерами;
  • Зовнішня реклама;
  • Розробка та реалізація оффлайн PR-активацій.

Зацікавленим сторонам у якості технічного завдання необхідно підготувати презентацію (до 10 слайдів) вашого бачення комунікаційної кампанії на основі інформації поданої в Додатку 1 та свою цінову пропозицію для цієї кампанії, заповнивши Додаток 2 (в т. ч. Таблицю 1). Детальний опис послуг наведено у Додатку 1.

Детальну інформацію щодо тендеру та тендерну документацію ви можете знайти за посиланням.

Зацікавлені сторони мали можливість задавати уточнюючі запитання до 26 серпня, 2024 р. Відповіді на запитання ви можете знайти за посиланням.

Останній термін подачі пропозицій до 18.00 год, 9 вересня 2024 р. на електронну адресу: [email protected] з темою листаПропозиція – Медіа агенція”.

***

Програма USAID «Мріємо та діємо» підтримує молодіжні інновації та підприємництво, сприяє активній участі молоді у прийнятті рішень та залученню молоді до вирішення проблем на національному та місцевому рівнях.  Створюючи сприятливе середовище та відновлюючи доступ до формальних і неформальних освітніх можливостей, програма підсилює молодь на шляху реалізації мрій, ідей та дій спрямованих на демократичне та європейське майбутнє України. 

Сторінки програми в соцмережах: Facebook та Instagram


Останні публікації цього розділу:

Конкурс з надання послуг з організації і проведення заходів (комплексного обслуговування заходів)

Конкурс серед закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської області для модернізації харчоблоку та їдальні

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ПРОЦЕСІ ЗАКУПІВЛІ НА УКЛАДАННЯ ДОГОВОРІВ ПРО НАДАННЯ ПОСЛУГ ПРОЖИВАННЯ, ОРЕНДИ КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛУ ТА ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ТРЕНІНГІВ УПРАВЛІННЯ ПРОБЛЕМАМИ

Закупівля серверного комп'ютера та мережевого обладнання для офісу проєкту IBR/ Procuring a Server computer and network equipment for the IBR project office

Надання послуг перевезень пасажирів (евакуація) із зон бойових дій (продовжено)

Конкурс на закупівлю послуг проведення тренінгу з експертизи у плануванні відновлення для реалізації проєкту ГО “Сильні громади”