Тендер: пошук постачальника обладнання, товарів та матеріалів, транспортування до об’єкту у Кодимі

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
liaguziy

“Відновлювані джерела енергії для сталості України” (31)
Тендер: пошук постачальника обладнання, товарів та матеріалів, транспортування до об’єкту у Кодимі

Громадська організація “Екоклуб” оголошує тендер на визначення постачальника, якому необхідно буде надати обладнання для спорудження сонячної електростанції та доставити його для лікарні в м. Кодима (Одеська область). Лікарня замовлятиме будівництво даної сонячної електростанції, тому можливість встановити спорудити її силами конкурсанта буде додатковою перевагою. Тендер відбувається завдяки програмі «Український фонд швидкого реагування», яку втілює IREX за підтримки Державного департаменту США.  

Початок подання конкурсних пропозицій: 20.08.2024 року 

Кінцевий термін: 03.09.2024 року 

Термін виконання робіт: жовтень-листопад 2024 року 

Зверніть увагу: Даним проєктом не передбачається закупівля будь-якого китайського обладнання та закупівля цього ж обладнання у реселера, також не передбачена закупівля у компаній (включаючи дочірні компанії та філії будь-якої з них), які юридично зареєстрровані у Китайській Народній Республіці, республіці білорусь, російській федерації. 

Кінцева вартість буде розрахована згідно з тендерною пропозицією постачальника (з урахуванням усіх податків, зборів та обов’язкових платежів). Проте вона не може перевищувати 69 218$ (розрахунок буде проводитись в місцевій валюті на момент продажу).  
            Згідно з п. 197.11 статті 197 Податкового кодексу України та Постанови КМУ №153 від 15.02.2002 проєкти технічної допомоги мають право на податкові пільги: звільняються від оподаткування ПДВ операції з купівлі товарів та послуг. Укладення договору буде здійснюватись в рамках проєкту міжнародної технічної допомоги, зареєстрованого в Міністерстві економіки.  Постачальник обладнання, товарів та матеріалів згідно п. 198.5 ст. 198 ПКУ не нараховує податкові зобов’язання по таких договорах. 

Закупівля, транспортування товарів та матеріалів, буде за рахунок фінансування ГО «Екоклуб» завдяки програмі «Український фонд швидкого реагування», яку втілює IREX за підтримки Державного департаменту США  

Монтажні роботи, технічний нагляд буде виконуватись за рахунок фінансування КНП «Кодимська лікарня», та складатиме 300 000 (Триста тисяч гривень 00 копійок) для цього буде укладено окремий прямий договір. 

Постачальник обладнання, у разі укладення прямого договору з КНП «Кодимська лікарня», зобов’язується забезпечити введення СЕС в експлуатацію та несе відповідальність за технічну частину цього процесу. 

Тендером передбачено: 

  • Закупівлю обладнання; 
  • Транспортування обладнання, товарів та матеріалів до місця встановлення. 

Додатковою перевагою постачальника буде спроможність провести: 

  • Монтажні роботи зі встановлення СЕС; 
  • Виконання робіт із заземлення СЕС;  
  • Виконання робіт із блискавкозахисту; 
  • Пусконалагоджувальні роботи; 
  • Налагодження системи моніторингу генерації енергії; 
  • Інші потрібні роботи та послуги, передбачені проєктом. 

Тендерну пропозицію надайте листом на адресу [email protected] із назвою “Тендер постачальник обладнання Кодима та Назва учасника”, який містить відскановані документи у форматі PDF., а саме: 

№ п/п  Назва документу 
Комерційну пропозицію підписану учасником (уповноваженою особою учасника) згідно з Додатком 1. 
Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (повний). 
Витяг з реєстру платників єдиного податку (якщо учасник є платником єдиного податку).  
Витяг з реєстру платників ПДВ (якщо учасник є платником ПДВ).  
Інформацію в довільній формі про те, що учасник не є платником ПДВ (якщо учасник не є платником ПДВ).  
Документ про створення об’єднання із зазначенням інформації щодо уповноваженого представника об’єднання учасників (для об’єднання учасників, яке не є юридичною особою).        
Статут або інший установчий документ (для юридичних осіб).  
Довідка в довільній формі, що учасник не співпрацює з суб’єктами господарювання, зареєстрованими у Китайській Народній Республіці, російській федерації, республіці білорусь, особами, які перебувають у санкційному списку Сполучених Штатів Америки  та/або ООН та/або ЄС та/або Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії та/або до яких застосовано санкції відповідно до Закону України «Про санкції».   
Довідка у довільній формі, що учасник не здійснює господарську діяльність на території російської федерації. 
10  Інформація та документи, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям та вимогам, а також інші документи, перелік яких наведено у Додатку №2 даного розділу, а саме: Наявність обладнання, матеріально-технічної бази та технологій. Наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід Наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного (аналогічних) за предметом договору (договорів). 
11  Інформація про технічні, якісні та кількісні характеристики предмета договору, гарантійні зобов’язання, що пропонується учасником у своїй конкурсній пропозиції (з урахуванням вимог організатора відповідно до Додатку № 3 конкурсної документації). 

Повідомлення з обсягом, більшим за 10 МБ, відправляють окремими частинами. Кожна частина-повідомлення має містити відповідну назву тендера у темі листа. 

Ознайомитися з деталями тендера та критеріями оцінювання можна за покликанням

Результати тендера організатор повідомить учасникам електронним листом. 

Якщо маєте запитання, звертайтеся до Дмитра Сакалюка: на електронну пошту [email protected] чи за номером телефону +38 067 363 4110. 

Цей проєкт реалізується завдяки програмі “Український фонд швидкого реагування”, яку втілює IREX  за підтримки Державного департаменту США. 


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю обладнання (меблі та техніка) для облаштування молодіжного простору в межах проєкту: “Ментальне здоров'я молоді - запорука активної громади” у селі Хомутець Миргородського району Полтавської області

Закупівля канцтоварів та товарів для проведення фасилітаційних сесій

Тендер на закупівлю дров твердих порід

Тендер: надання послуг з організації та проведення Національного форуму українського мікро-, малого та середнього бізнесу

Конкурс на проведення фокус групових досліджень в рамках проєкту "Шляхи відновлення: побудова стійкості громад на основі егалітарних підходів”

Закупівля послуг з технічного забезпечення заходу