Комплексний ремонт покрівлі в будинку-інтернату для людей похилого віку та одиноких людей з обмеженими фізичними можливостями

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
procurement

tender-1-10-300x225
Комплексний ремонт покрівлі в будинку-інтернату для людей похилого віку та одиноких людей з обмеженими фізичними можливостями

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЯНГОЛИ СПАСІННЯ» –некомерційна, неполітична благодійна організація, що з 18.04.2022 року надає всебічну допомогу та захист постраждалим від війни громадянам України, запрошує кваліфікованих підрядників надати  пропозиції щодо укладення угоди на виконання комплексного ремонту  покрівлі в будинку-інтернаті для людей похилого віку та одиноких людей з обмеженими фізичними можливостями для реалізації проекту «Ремонт покрівлі  с. Бутова Долина Полтавської області» за підтримки Libereco.

Пропозиції слід подавати, користуючись наведеними Додатками. Пропозиції, що не відповідають установленим формам, можуть не враховуватися.

Зазначені нижче додатки є невід’ємною частиною цього Запрошення до участі у тендері ЗУТ IPS 2024-007_compressed-сжатый-сжатый:

Тендерна пропозиція повинна надсилатися ТІЛЬКИ на електрону пошту: [email protected] або в запечатаних конвертах на адресу Фонду: вул. Гоголя, буд. 15-А, офіс 808, м. Дніпро, Дніпропетровська обл., Україна, 49044.

Термін подання: 04 вересня 2024 року -16:59 год за київським часом.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю послуг з оренди автомобільного транспорту з водіями

Відкритий тендер із закупівлі Товарів для Інклюзійно-ресурсних центрів 2 лоти

Запит цінових пропозицій з надання послуг із друку поштівок

Тендер на закупівлю меблів для облаштування «Зелених кімнат» в Чернігівській області

Тендер: пошук підрядників для проєктування та встановлення сонячної електростанції в Арцизі

Тендер: шукаємо підрядника для розробки проєктно-кошторисної документації на будівництво СЕС на водоканалі у Волочиську