Провідний/на фахівець/чиня з персоналу

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
HOME

vacancy_dfrfycsz(11)
Провідний/на фахівець/чиня з персоналу

Назва посади: Провідний фахівець з персоналу відділу персоналу

Місцезнаходження: Київ

Вид працевлаштування: Строковий договір до 13.12.2024 з можливістю продовження

Орієнтована дата початку: 01 жовтня 2024

Закриття вакансії: 22 вересня 2024, але заявки розглядатимуться по мірі надходження і посада може бути запропонована раніше цієї дати у випадку знаходження відповідного кандидата

Заробітна плата: 45000 грн на місяць без відрахувань

 Про MAG:

MAG рятує життя та будує майбутнє, працюючи з іншими, щоб відновити землі, забруднені уламками конфлікту, знизити щоденний ризик смерті або ушкоджень для цивільних осіб та створити безпечні умови для розвитку. В 1997 році за свою роботу MAG розділила отримання Нобелівської Премії як член-засновник Міжнародної Компанії із заборони наземних мін.  Наше бачення – безпечне майбутнє для чоловіків, жінок та дітей, які постраждали від збройного насильства або конфлікту.

 Про MAG в Україні:

З початку російського вторгнення 24 лютого 2022 року Україна зазнала сильного артилерійського обстрілу, ракет та авіаударів, а також використання наземних мін та касетних боєприпасів. Ступінь конфлікту та використання сильнодіючої та невибіркової зброї вимагає негайного реагування. Метою MAG є рятувати життя та будувати безпечне майбутнє шляхом надання людям освітньої інформації про ризики, щоб допомагати їм залишатися в живих. MAG також знаходиться в процесі акредитації, щоб розпочати проведення робіт зі знешкодження вибухонебезпечних предметів та розмінування в Україні з метою рятування життя людей, які постраждали від конфлікту.

 ОПИС ВАКАНСІЇ:

Провідний фахівець з персоналу відділу персоналу допомагатиме координувати ефективну роботу відділу по роботі з персоналом, включаючи процес підбору та відбору кандидатів, надання щоденних порад та інструкцій щодо політики відділу по роботі з персоналом.

Обов’язки включатимуть:

  • Проведення підбору персоналу, підготовка та розміщення оголошень, реєстрація заявок, організація співбесід, підготовка пропозицій про роботу, проведення попередніх перевірок та допомога з адаптацією
  • Підготовка кореспонденції для працівників згідно з інструкціями, включаючи заяви про звільнення, документацію про новий початок роботи, зміни до контракту тощо англійською та українською мовами.
  • Видача кадрових карток та ведення особових справ. Ведення записів про відсутність, відвідування та відпустки та оновлення файлів/записів за потреби
  • Звірка інформації, необхідної для складання заробітної плати
  • Повне введення даних для місячної заробітної плати
  • Координація навчальних програм, семінарів та інших заходів з внутрішніми/зовнішніми зацікавленими сторонами та учасниками
  • Ведення кадрової документації та оновлення всіх кадрових записів та систем
  • Обробка загальних кадрових запитів від співробітників і зовнішніх зацікавлених сторін

 ПРО ВАС:

Ми шукаємо кандидата з:

  • Вищою спеціальною освітою (бакалавр або магістр)
  • Досвідом роботи в HR від 1 року
  • Знанням трудового законодавства України
  • Обмежений вплив на військову службу
  • Вмінням працювати з великими обсягами інформації
  • Високим рівнем володіння документообігом
  • Увагою до деталей
  • Високим рівнем володіння українською мовою
  • Достатнім рівнем володіння англійською мовою
  • Комп’ютерна грамотність

 Як подати заявку:

Ця вакансія доступна тільки для громадян України. Зацікавлені кандидати можуть подати заявку, подавши резюме та супровідний лист УКРАЇНСЬКОЮ та АНГЛІЙСЬКОЮ мовами до 22 вересня 2024 року, але заявки розглядатимуться по мірі надходження і посада може бути запропонована раніше цієї дати у випадку знаходження відповідного кандидата.

 

Через велику кількість заявок, які ми отримуємо, ми не можемо відповісти на кожну. Якщо ви не отримаєте відповідь від нас протягом 3 тижнів після подання заявки, це означає, що ваша заявка не була успішною.

 Будь ласка, зверніть увагу, що як частина зобовязань MAG щодо захисту, ця посада підлягає перевіркам перед тим, як пропозиція про роботу буде підтверджена.

MAG дотримується принципів різноманітності, рівності та інклюзивності. Якщо ви вважаєте, що підійшли б на одну із наших посад, ми будемо раді вашій заявці незалежно від вашого досвіду. Ми намагаємось забезпечити інклюзивне та підтримуюче робоче середовище, де всі працівники відчувають повагу та підтримку у використанні свого потенціалу.


Останні публікації цього розділу:

Фахівець/чиня з безпеки/Security Officer

Соціальний/на працівниця

Sеnіоr Management Assistant

Вакансія: Senior Grants Finance Specialist (SGFS)

Вакансія: Legal and Regulatory Expert