Конкурс на проведення фокус групових досліджень в рамках проєкту “Шляхи відновлення: побудова стійкості громад на основі егалітарних підходів”

Зафіксувати у Google календарі!


tender_ntylth(7)
Конкурс на проведення фокус групових досліджень в рамках проєкту “Шляхи відновлення: побудова стійкості громад на основі егалітарних підходів”

Громадська організація «Клуб рибалок України» разом з UNFPA, Фондом ООН у галузі народонаселення,  у партнерстві з Офісом Віце прем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції за фінансової підтримки Швеції (далі Замовник) оголошує Конкурс на проведення фокус групових досліджень в рамках проєкту “Шляхи відновлення: побудова стійкості громад на основі егалітарних підходів”.

Детальний опис технічних вимог до предмета закупівлі знаходиться у окремому файлі, що додається (Конкурсна форма, Технічне завдання https://drive.google.com/drive/folders/1SB-8mL6enPk_3W4i1aDaCGWiLS-3MX5v?usp=sharing)

Дата оголошення конкурсу: 23 серпня 2024 р.

Місце надання послуги: м. Запоріжжя, м. Полтава, м. Ужгород, м. Хмельницький, м. Тернопіль, м. Чернівці, м. Миколаїв, м. Дніпро.

Формат проведення: онлайн-конференції в Zoom, Google Meet, Teams або інші.

Просимо надіслати вашу цінову пропозицію разом з наступними документами до 20 год. 00 хв. 27 серпня 2024 р.

Конкурсні пропозиції повинні мати наступну інформацію:

1) комерційну пропозицію, яка повинна відповідати вимогам викладених у «Конкурсна форма» до запиту; 

2) комерційна пропозиція має бути оформлена українською мовою та скріплена підписом,  печаткою (за наявності);

3) реєстраційні документи:

  • паспорт громадянина України ФОП або керівника підприємства – сторінки 1-6 та ті, на яких зазначено місце реєстрації;
  • виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (не старше 3х місяців від дати подання);
  • витяг з реєстру платників єдиного податку (не старше 3х місяців від дати подання), якщо ФОП не є платником єдиного податку, лист-сповіщення за підписом ФОП, де вказується інформація про форму оподаткування;
  • статут або інший установчий документ юридичної особи (остання редакція);
  • документ, що підтверджує право підпису;
  • довідка про відкриття рахунку/реквізити банку.

4) постачальник має бути резидентом або мати юридичне представництво в Україні з відповідною офіційною реєстрацією;

5) підтвердження членства організації в професійних міжнародних соціологічних асоціаціях;

6) підтвердження досвіду опитувань для агенції ООН після 2022 року. Цей досвід має бути підтверджений в один із таких трьох способів:

  • наявність листа від клієнта, що підтверджує проведення такого дослідження для нього Учасником та успішне його виконання (або під керівництвом ключових фахівців учасника);
  • копія угоди та акту виконаних робіт такого дослідження (якщо контактна інформація Замовника відтоді змінилася, то також актуальну контактну інформацію, за якою можна зв’язатися із Замовником);
  • посиланням на опублікований звіт. 

7) довідка у довільній формі, яка містять інформацію про  наявність не менше двох працівників із соціологічною освітою: принаймні один працівник  не нижче кандидата/доктора соціологічних наук або PhD у галузі соціології, ще один працівник — не нижче рівня бакалавра соціології, також надають копії документів, що підтверджують довідку.

Скановані копії реєстраційних документів надаються разом з загальним пакетом документів конкурсної документації.

Якщо до конкурсної пропозиції не буде прикріплено вищезгадані реєстраційні документи, то така пропозиція не буде розглянута.

Оплата послуги здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі на р/р постачальника.

Термін надання послуг:вересень-листопад 2024 року.

Вимоги до  Учасників:

- послуги повинні надаватись суб‘єктом підприємницької діяльності, бути резидентом або мати юридичне представництво в Україні з відповідною офіційною реєстрацією, який має досвід у проведенні комплексних соціологічних досліджень і ґрунтовними знаннями тематики домашнього та гендерно зумовленого насильства, працювати у сфері проведення комплексних соціологічних досліджень щонайменше 3 роки, демонструвати здатність дотримуватися часових рамок, працювати під тиском і вимірювати результати, володіти українською, російською та англійською мовами, має відповідний КВЕД, має можливість надати послуги у вказаний в договорі строк та місце. Учасник закупівлі підтверджує, що забезпечить якісно та вчасно виконані послуги з проведення фокус групових досліджень. 

Перевага буде надана постачальнику, який запропонує найкраще співвідношення ціни та якості послуги, умов оплати та який має попередній досвід аналогічних досліджень для фонду ООН у галузі народонаселення UNFPA в Україні.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться організатором після фінансової та технічної оцінки запропонованих комерційних пропозицій згідно системи оцінки конкурсних пропозицій (Система оцінки), але не пізніше 29.08.2024 р.

Учасник цього конкурсу приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього оголошення.

Учасник, надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (проведення конкурсу) за цим оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити його комерційну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови (згідно з технічними вимогами).

Замовник докладає зусиль із запобігання, виявлення та вжиття заходів проти всіх випадків шахрайства та зловживань.

Конкурсні пропозиції повинні бути надіслані з темою листа «Конкурс пропозицій на проведення фокус групових досліджень» на електронну адресу: 

[email protected] в копію обов’язково ставити

[email protected]

У разі запитань звертайтесь за електронними адресами: 

[email protected] в копію обов’язково ставити

[email protected]


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю обладнання (меблі та техніка) для облаштування молодіжного простору в межах проєкту: “Ментальне здоров'я молоді - запорука активної громади” у селі Хомутець Миргородського району Полтавської області

Закупівля канцтоварів та товарів для проведення фасилітаційних сесій

Тендер на закупівлю дров твердих порід

Тендер: надання послуг з організації та проведення Національного форуму українського мікро-, малого та середнього бізнесу

Закупівля послуг з технічного забезпечення заходу