«Волонтерити може кожен»: на Вінниччині запустили Клуб юних волонтерів

На Вінниччині на базі освітньо-культурного Гончаренко центру Жмеринка організували Клуб юних волонтерів. Діти та підлітки щотижня збиратимуться, аби дізнатися про історію та теорію волонтерства, ...

Додано:
goncharenkocentre

timz5zgxj1xklha4
«Волонтерити може кожен»: на Вінниччині запустили Клуб юних волонтерів

На Вінниччині на базі освітньо-культурного Гончаренко центру Жмеринка організували Клуб юних волонтерів. Діти та підлітки щотижня збиратимуться, аби дізнатися про історію та теорію волонтерства, познайомитися з місцевими волонтерами та долучитися до допомоги воїнам Сил оборони. 

Як зазначає директорка простору Катерина Семесь, допомагати українським військовим та наближати перемогу прагнуть не лише дорослі, а й діти та підлітки. Саме тому так важливо давати їм змогу проявити себе та зробити свій внесок у перемогу. 

«Наші маленькі відвідувачі та відвідувачки часто ділилися своїм бажанням допомагати військовим. Ми дуже хочемо підтримати діток на початку їхнього волонтерського шляху, тож вирішили організувати Клуб юних волонтерів. Розкажемо дітям та підліткам, як маленькими кроками досягти значних результатів, та поділимося інструментами, які допоможуть їм долучитися до волонтерського руху», — діляться організатори. 

У програмі Клубу — знайомство з історією і теорією волонтерства, зустрічі з місцевими волонтерами, їхніми успіхами та ініціативами, а ще — виготовлення подарунків для військових, волонтерські акції та візити. 

Для участі в Клубі достатньо зареєструватися за цим посиланням. Зустрічі відбуваються щосереди та щочетверга о 15:00 у Гончаренко центрі Жмеринка, що на вулиці Київська, 2/8. З усіх питань можна звертатися за номером +38 067 276 1849. 

«Якщо ти бажаєш зробити світ кращим, навчитися новому і знайти спільноту однодумців — наш клуб саме для тебе. Волонтерити може і має кожен», — додають організатори. 

Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

 


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

Вийшов другий сезон Rights Now! Podcast

На Тернопільщині ділилися кращими практиками розвитку гуманітарно-соціальної сфери

Громади Донеччини обговорили діяльність центрів підтримки громадян

ZDOROVI представляє результати шостої хвилі опитування «БАРОМЕТР»: стан системи охорони здоров'я України

«Як підготуватися до сексу»: новий випуск просвітницького подкасту від «Феміністичної майстерні»

Відсутність документів на нерухомість — одна із критичних перепон отримання компенсації через єВідновлення