Відкритий тендер із закупівлі послуг на проведення ремонтних робіт для громадського хабу

Зафіксувати у Google календарі!


тендер-tender-1-10-300x225
Відкритий тендер із закупівлі послуг на проведення ремонтних робіт для громадського хабу

Громадська організація «Центр розвитку туризму та збереження екології «Збережи світ»

 в межах грантового проєкту «Громадський хаб як місце гуртування та сили громади» 2024/02/005/CS, що реалізується за підтримки ПРООН, оголошує відкритий тендер із закупівлі послуг на проведення ремонтних робіт для громадського хабу.

Дата оголошення про тендер: _29.08.2024__________

Термін подання тендерних пропозицій: 15 календарних днів

 Предметом закупівлі є надання послуг із проведення ремонтних робіт

 Детальний опис товарів/послуг, що оголошуються надано в додатку 1  до даного оголошення.

 Місце надання товарів/ послуг: Миколаївська область, місто Баштанка, вул.Полтавська, 41

 Строк надання товарів/ послуг: протягом 30 днів від дати підписання Договору поставки.

 Умови оплати: Оплата за фактично надані послуги за актами виконаних робіт здійснюється у безготівковій формі протягом 5 (п’яти) банківських днів з дати підписання обома сторонами акту. Можлива виплата авансового платежу відповідно до чинного законодавства. Постачальник повинен надавати гарантійне обслуговування проведених робіт протягом 12 місяців після завершення.

Якщо інше не зазначено у технічній документації, усі товари, поставлені в процесі наданих послуг повинні мати гарантію мінімум дванадцять (12) місяців від дати їх доставки та приймання.  

 Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі/надання послуг, заявлену можливість здійснити виконання робіт у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір підряду, рахунок-фактура, акти прихованих робіт, акти виконаних робіт, сертифікати відповідності на матеріали та товари)

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію з відповідними КВЕДами;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статує
  3. Тендерна пропозиція, заповнена за зразком у додатку 1 до цього оголошення (додається) у форматі ексель;
  4. Локальний кошторис, позиції та об’єми якого чітко відповідають тендерній пропозиції, розроблений за допомогою комплексу АВК
  5. Зведений кошторисний розрахунок, розроблений за допомогою комплексу АВК
  6. Договірну ціну, розроблену з допомогою комплексу АВК
  7. Зразок договору підряду;
  8. Документи, що підтверджують досвід (щонайменше 2 рекомендаційні листи та/абодоговори на аналогічні роботи/послуги тощо);
  9. Довідка з банку про фінансовий стан (залишок на рахунку для свідчення спроможності закупити будівельні матеріали та здійснити оплату залученим робітникам).

 Переможцем тендеру буде обрану найнижчу цінову пропозицію, яка повністю відповідатиме адміністративним і технічним вимогам. 

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення
  3. Якість опису послуги та відповідність очікуванням організатора
  4. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected]  до 12/09/2024 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF, окрім тендерної пропозиції в ексель) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected] з темою листа «Вікритий тендер_2024/02/005/CS _назва учасника» до 13 вересня   2024 року. Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 23:59 години 13 вересня 2024 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 20 вересня 2024 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Контактна особа: Бурикіна Юлія       телефон _+380509356223__

Додаток 1

Додаток тендерної документації


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю мотиваційних сертифікатів для забезпечення реалізації проєкту Організації

Відкритий тендер із закупівлі послуг відеозйомки монтажу, супроводу та поширення відзнятих матеріалів для підтримки швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів

Запит на надання пропозиції щодо закупівлі ICT обладнання для 12 автомобільних пунктів перетину кордону

Запрошення до участі в тендері (транспортні послуги)

Закупівля комплексу послуг з забезпечення безпеки