Тендер на закупівлю акрилових фарб, барвників та малярного інструменту для створення муралів

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
10th_april

tender_ntylth7
Тендер на закупівлю акрилових фарб, барвників та малярного інструменту для створення муралів

Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» (надалі – Організація) є неприбутковою громадською організацією, діяльність якої спрямована на розвиток громадянського суспільства та розбудову правової держави в Україні.

Громадська організація є партнером Агентства Організації Об’єднаних Націй у справах біженців (UNHCR), проводить діяльність з надання правової та соціальної допомоги біженцям та шукачам притулку, внутрішньо переміщеним особам та  особам без громадянства. Організація просить надати тендерну пропозицію на товар, зазначений у цьому Запрошенні до участі у тендері (Запрошення).

Громадська організація «Десяте квітня» запрошує юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців надати цінові пропозиції на закупівлю акрилових фарб, барвників та малярного інструменту:

Запрошення до участі у Тендері RFQ 03-2024.pdf

Перелік необхідних товарів викладено в Додатку 1 до Запрошення.

Ваша фінансова пропозиція повинна містити цінову пропозицію в гривні. Вартість товару слід вказувати з урахуванням доставки, податків, зборів, в т.ч. ПДВ.

Ціни на акрилові фарби, барвники та малярний інструмент повинні відповідати цінам, визначеним у Вашій пропозиції, зміни цін не допускаються. Оплата здійснюється у національній валюті у безготівковій форміУмови оплати передбачають 50% передплати. Решта вартості отриманого товару  сплачується після отримання товару на протязі п’яти банківських днів.

Пропозиції приймаються до 23:59 год. за східноєвропейським часом 05 вересня 2024 року на електронну адресу [email protected]. У темі листа вкажіть «Тендер на закупівлю акрилових фарб, барвників та малярного інструменту»_«Назва вашої компанії/ФОП». Ціни повинні бути представлені в гривнях. Пропозиції повинні залишатися чинними протягом не менше 5 (п’яти) календарних днів після граничного строку прийняття пропозицій. ГО «Десяте квітня» зробить усе можливе для вибору переможця за цей термін.

Питання стосовно технічних або адміністративних вимог: учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою: [email protected]. Кінцевий термін надсилання запитань – до 13:00 год. за східноєвропейським часом 03 вересня 2024 року.

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ОТРИМАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ:

23:59 год. за східноєвропейським часом

05 вересня 2024 року

ГО «Десяте квітня» сподівається на отримання Вашої Пропозиції та заздалегідь дякує Вам за інтерес!


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю послуг з оренди автомобільного транспорту з водіями

Відкритий тендер із закупівлі Товарів для Інклюзійно-ресурсних центрів 2 лоти

Запит цінових пропозицій з надання послуг із друку поштівок

Тендер на закупівлю меблів для облаштування «Зелених кімнат» в Чернігівській області

Тендер: пошук підрядників для проєктування та встановлення сонячної електростанції в Арцизі

Тендер: шукаємо підрядника для розробки проєктно-кошторисної документації на будівництво СЕС на водоканалі у Волочиську