Керівник/ця групи з моніторингу та оцінки даних

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
[email protected]

vacancy_dfrfycsz(11)
Керівник/ця групи з моніторингу та оцінки даних

Представництво Датської Ради у справах біженців (ДРБ) є провідною міжнародною гуманітарною організацією, основною метою якої є захист, підтримка та просування довгострокових рішень для постраждалого від переміщення населення.

ДРБ існує в Україні з 2014 року. На даний момент у ДРБ працює понад 700 співробітників загалом на території України. У 2024 році ДРБ продовжить суттєве розширення для впровадження реагування на надзвичайні ситуації в секторах соціально-правового захисту, економічного розвитку, відбудови житла та розселення та гуманітарного роззброєння та миробудівництва (гуманітарного розмінування), надаючи пряму підтримку відповідальним особам та громадським організаціям (ГО), а також їх партнерам. ДРБ надалі розвиватиме довгострокові рішення, адаптуючи їх до ситуації, що змінюється.

Наразі ДРБ шукає Керівника групи з моніторингу та оцінки даних для своєї діяльності в Миколаївському та Херсонському офісах.

Ця позиція буде підпорядковуватись Менеджеру з моніторингу та оцінки даних.

Загальна мета ролі:

Керівник групи з моніторингу та оцінки даних (МіО) працюватиме разом з менеджером з моніторингу та оцінки даних для виконання задач командою МіО на півдні України. Керівник групи працюватиме з фахівцями та молодшими фахівцями з моніторингу та оцінки даних над реалізацією заходів з МіО відповідно до мінімальних стандартів та планів проекту. Керівник групи має регулярно відвідувати локації діяльності Датської ради в справах біженців (ДРБ) у межах своєї відповідальності, щоб забезпечити навчання та належну підтримку персоналу МіО у їхній поточній роботі, а також щоб результати МіО відповідали відповідним стандартам та вимогам донорів.  

Вашими основними обов’язками будуть:

Управління якістю:

  • Відповідати за розробку та впровадження планів команди з моніторингу та оцінки даних з метою досягнення високоефективних та економічно ефективних програмних стратегій та заходів.
  • Брати участь у стартових зустрічах проекту, оглядових зустрічах та заключних зустрічах з метою виокремлення міжпроєктних компонентів, спрямованих на тиражування передового досвіду та посилення синергії між проектами або програмами.
  • Співпрацювати з регіональним персоналом команди з моніторингу та оцінки даних для регулярного оновлення заходів та індикаторів відповідно до внутрішніх процедур та вимог донорської звітності.
  • Співпрацювати з менеджером з моніторингу та оцінки даних для впровадження результатів команди з моніторингу та оцінки даних, таких як базові та кінцеві оцінки, оцінки потреб тощо, відповідно до вимог донорів та програмних пріоритетів ДРБ.

Програмний моніторинг та оцінка даних:

  • Надавати підтримку менеджеру з моніторингу та оцінки даних та провідним фахівцям у розробці систем, інструментів і шаблонів, які покращують моніторинг результатів і якості програм, генерують якісні докази щодо результатів програм, а також сприяють і забезпечують використання даних для процесів прийняття рішень.
  • Співпрацювати з менеджером з моніторингу та оцінки даних, щоб забезпечити підтримку членами команди ДРБ всіх зусиль, спрямованих на забезпечення підзвітності, зокрема перед бенефіціарами та відповідно до міжнародних стандартів, активно залучаючи громади бенефіціарів як рівноправних партнерів до розробки, моніторингу та оцінки проєктів ДРБ.

Управління командою:

  • Активно підтримувати та консультувати щодо найму та первинних тренінгів членів команди з моніторингу та оцінки даних, а також відповідного персоналу програм та проектів.
  • Координувати щоденну діяльність членів команди МіО у відповідній локації (Південь).
  • У співпраці з менеджером з моніторингу та оцінки даних розробляти плани розвитку потенціалу та впроваджувати їх за допомогою тренінгів, постійної підтримки та нагляду.

Керівник команди відповідає за наступне:

  • Відповідає за управління співробітниками, які, як правило, працюють в одній локації.
  • Відповідає за забезпечення своєчасного виконання узгоджених робочих планів і завдань, поставлених керівником вищого рівня.
  • Приймає на роботу та звільняє працівників, а також проводить оцінювання їхньої діяльності (під наглядом керівника наступного рівня).

Про Вас:

Щоб бути успішним в ролі Керівника групи з моніторингу та оцінки даних ми очікуємо, що ви будете мати ступінь бакалавра в галузі економіки, статистики, методів дослідження або в аналогічній сфері. Також ми очікуємо наступне:

  • Мінімум 2 роки безпосереднього досвіду у сфері моніторингу та оцінки, а також управління інформацією.
  • Попередній досвід управління персоналом. 
  • Підтверджені навички створювати та використовувати якісні та кількісні методи моніторингу та оцінки та аналіз в організаційному плануванні.
  • Володіння англійською мовою на просунутому рівні.
  • Вільне володіння українською мовою є обов’язковим.

Усі посади ДРБ вимагають від особи, яка займає посаду, володіння основними компетенціями ДРБ:

  • Прагнення до досконалості: зосередженість на досягненні результатів при забезпеченні ефективних процесів.
  • Співпраця: залучення відповідних сторін і заохочення відгуків.
  • Взяття ініціативи: взяти на себе відповідальність та ініціативу, прагнучи до інновацій.
  • Комунікація: слухати та говорити ефективно та чесно.
  • Демонстрація доброчесності: дотримання та просування найвищих стандартів етичної та професійної поведінки щодо цінностей і Кодексу поведінки ДРБ, включаючи захист від сексуальної експлуатації, насильства та переслідувань.

Ми пропонуємо:

Контракт: безстроковий контракт після успішного проходження 3-х місячного випробувального терміну;

Рівень: G — управлінський

Місце виконання обов’язків: Миколаїв

Дата початку: якомога швидше

Заявки відкриті лише для громадян України. Заробітна плата та умови будуть відповідати умовам працевлаштування Датської ради у справах біженців.

Процес подачі заявки:

Усі кандидати повинні надіслати супровідний лист та оновлене резюме (не більше чотирьох сторінок) англійською мовою.

Заявки, надіслані електронною поштою, розглядатися не будуть.

Щоб відгукнутись, натисніть ТУТ

Ми залишаємо за собою право проводити співбесіди до закінчення терміну подачі заявок.

Кінцевий термін подачі заявок: 23 вересня 2024 року.


Останні публікації цього розділу:

Вантажник/ця

Дистриб'ютор/ка, збирач/ка даних

Представник/ця для роботи з громадами

Тренер/ка онлайн тренінгів

Консультант/ка з надання послуг фасилітації зустрічей