Вебінар: «Зміни у законодавстві з питань реалізації прав у військовій сфері та практика їх забезпечення»

Початок: 19.07.2016 о 16:00
Закінчення: 19.07.2016 о 17:00
Адреса: Україна,
Місце: Онлайн-трансляція

Завершено

original
Вебінар: «Зміни у законодавстві з питань реалізації прав у військовій сфері та практика їх забезпечення»

для вебінара2

Запрошуємо взяти участь у безкоштовному вебінарі на тему «Зміни у законодавстві з питань реалізації та практика забезпечення прав у військовій сфері», що відбудеться 19 липня 2016 року о 16:00.

На нашому вебінарі Ви дізнаєтесь про:

  • Порядок укладання, продовження, припинення контракту з військовослужбовцем, зміни у законодавстві з питань припинення контрактів, укладених на особливий період;
  • Грошове забезпечення, порядок нарахування та виплати;
  • Особливості притягнення до матеріальної відповідальності військовослужбовців, основні процедури та правила;
  • Зміни у законодавстві з питань амністії осіб, що приймали участь у проведенні антитерористичної операції.

Крім того буде надана інформація про можливості санаторно-курортного лікування та реабілітації військовослужбовців, можливості перекваліфікації та працевлаштування.

Під час проведення вебінару, Ви можете задавати питання, на які будуть відповідати юристи правової приймальні, які мають значний досвід у наданні правової допомоги військовослужбовцям та членам їх родин.

Вебінар проведуть юристи правової приймальні громадської організації «МАРТ» Інна Сімакіна, Дмитро Шумар, Дмитро Науменко та завідувач Чернігівського сектору Державної служби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Альберт Черешко.

Мета вебінару – надання повної та всебічної інформації про зміни у законодавстві, що впливають на забезпечення та реалізацію прав військовослужбовців, сприяння правовій обізнаності у визначеній сфері, розповсюдження соціально важливої інформації.

Для участі у вебінарі необхідна попередня реєстрація за посиланням. Після реєтрації на Вашу електронну пошту буде надіслано посилання на кімнату вебінару.

Вебінар відбудеться в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО «МАРТ» і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу.