ZDOROVI закупили 3000 упаковок препаратів для лікування психічних розладів

Організація ZDOROVI продовжує активно підтримувати українські медичні установи, надаючи необхідні ліки та медичне обладнання для забезпечення якісного лікування пацієнтів. Війна триває, важливість ...

Додано:
ZdoroviNGO

photo_2024-08-19_14-16-050
ZDOROVI закупили 3000 упаковок препаратів для лікування психічних розладів

Організація ZDOROVI продовжує активно підтримувати українські медичні установи, надаючи необхідні ліки та медичне обладнання для забезпечення якісного лікування пацієнтів. 

Війна триває, важливість міжнародної підтримки залишається невід’ємною. Завдяки плідній співпраці з міжнародною гуманітарною організацією Americares, ZDOROVI закупили 3000 упаковок надзвичайно важливих препаратів — “КВЕТІАПІН” та “АДАЖИО,” які широко застосовуються в психіатричній практиці. Вартість закупівлі склала 10 000 доларів. 

Препарати “КВЕТІАПІН” та “АДАЖИО” є критично важливими у психіатричній практиці. Вони використовуються для лікування різних психічних розладів, таких як шизофренія, біполярний розлад, депресія та інші. Наявність цих медикаментів значно підвищує можливості лікарів надавати своєчасну та ефективну допомогу пацієнтам.

Перш ніж здійснити закупівлю, наша команда провела детальний моніторинг та аналіз запитів від лікарень. Це дозволило нам точно визначити, які препарати є найбільш затребуваними, і в яких кількостях їх необхідно доставити до кожного закладу. Такий підхід забезпечує ефективний розподіл ресурсів і мінімізує ризики нестачі/перенасичення важливих ліків в критичних точках.

photo_2024-08-19_14-16-05

Провівши тендер на закупівлю, було відібрано найкращу цінову пропозицію. Після  отримання ліків на склад, команда здійснила оперативний розподіл відповідно до запитів від трьох медичних закладів, які найбільше потребували цих препаратів:

  1. КНП “Миколаївський обласний центр психічного здоров’я” Миколаївської обласної ради.
  2. КП “Дніпропетровська багатопрофільна клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги” Дніпропетровської обласної ради.
  3. КНП “Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня” Чернігівської обласної ради.

Кожен із цих закладів отримав по 500 упаковок кожного препарату, що дозволить їм покрити потребу в цих ліках в середньому на п’ять місяців і допоможе близько 500-700 пацієнтам отримати необхідне лікування.

Ми розуміємо, наскільки важливо забезпечити стійкість медичної системи в умовах війни, тому продовжуємо працювати над подальшими ініціативами і докладаємо максимум зусиль, щоб забезпечити необхідну допомогу та підтримку пацієнтам на шляху до одужання.

Організація ZDOROVI запрошує до співпраці всіх, хто готові підтримати її зусилля в забезпеченні медичних закладів необхідними ресурсами.

Разом ми зможемо зробити більше для збереження здоров’я та життя людей в Україні!


Тематика публікації:     

Останні публікації цього розділу:

Які соціальні послуги доступні в умовах війни: консультує Громадський центр правосуддя в м. Татарбунари

Як захистити школярів та студентів від тютюнової епідемії?

Децентралізація залишається державним топ-пріоритетом

Проблеми іноземних волонтерів, медиків та легіонерів: ЦЕДЕМ та НССУ проводить опитування

Як ШІ стає союзником у боротьбі з дезінформацією