Тендер на «Надання послуг з підготовки до друку та друку цифровим/офсетним методом навчально-методичного посібника: «Зміцнення стійкості громад в умовах надзвичайних ситуацій»

Зафіксувати у Google календарі!


tender_ntylth(4)
Тендер на «Надання послуг з підготовки до друку та друку цифровим/офсетним методом навчально-методичного посібника: «Зміцнення стійкості громад в умовах надзвичайних ситуацій»

Шановні Пані та Панове!

Громадська організація «Слова допомагають» (02000, м. Київ, вул. Дмитра Годзенка 2/4, 3й поверх) у рамках виконання проєкту «UKR2303 Міжвідомча співпраця у сфері охорони здоров’я»  згідно з Угодою про співпрацю між ГО «Слова допомагають» та Регіональним Центром профілактики насильства, травми та суїцидів (РЦПНТС-Схід) запрошує компанії подавати свої заявки для участі у тендері № 017/2024-Rn «Надання послуг з підготовки до друку та друку цифровим/офсетним методом навчально-методичного посібника: «Зміцнення стійкості громад в умовах надзвичайних ситуацій».

Основні вимоги:

  1. Підтверджений досвід надання послуг.
  2. Обов’язкова реєстрація юридичною особою або фізичною особою-підприємцем.
  3. Наявність відповідних КВЕДів.

Документи, які подає учасник тендеру:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію.
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус.
  3. Тендерна форма, заповнена Таблиця 1 (див. додаток 2).
  4. Комерційна пропозиція, заповнена Таблиця 2 (див. додаток 3).

Більш детальна інформація зазначена в Додатку 1 _Запрошення до участі у тендері

У разі зацікавленості просимо заповнити тендерну форму Таблиця 1 (див. додаток 2) та бланк комерційної пропозиції Таблиця 2 (до заповнення лише поля, позначені сірим кольором) (див. додаток 3), та надіслати на електронну адресу [email protected]  до 17.09.2024 р.; час: 16.00 (за київським часом) у письмовому (електронному, відсканованому) форматі з поміткою «Тендер № 017/2024-Rn на надання послуг з підготовки до друку та друку цифровим/офсетним методом навчально-методичного посібника: «Зміцнення стійкості громад в умовах надзвичайних ситуацій».

Додаток 1_Запрошення до участі у тендері ; Додаток 2_(Таблиця 1_Тендерна форма) ; Додаток 3_(Таблиця 2_Комерційна пропозиція)


Останні публікації цього розділу:

Запрошення до Участі у Тендері: ремонт будинків, Херсонська область (SHO 01-2024)

Конкурс на закупівлю послуг з проведення вторинного дослідження "Експертний аналіз ринку праці в Україні з гендерної перспективи

Тендер на розробку та впровадження комунікаційної кампанії та створення брендингу

Тендер на організаційне та технічне забезпечення заходів

Тендер на закупівлю товарів для забезпечення автономності дитячих спейсів у зимовий період

Навчання для підлітків 11-17 років у Навчально-технічних просторах «Maker spaces»