Набір учасників/-ць на національний молодіжний обмін для молодіжних рад “ENABLE”

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
dmytro.tomenko

post
Набір учасників/-ць на національний молодіжний обмін для молодіжних рад “ENABLE”

Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні відкриває набір на національний молодіжний обмін для молодіжних рад “ENABLE”.

Молодіжні ради — важливий інструмент для посилення голосу молоді в межах розробки та реалізації регіональної та місцевої молодіжних політик.

Із метою посилення спроможності новостворених молодіжних рад, адаптації їхньої діяльності до викликів воєнного часу та пошуку шляхів ефективної роботи ПРООН організовує молодіжний обмін “ENABLE” для менш досвідчених команд молодіжних рад України. Зокрема, учасники та учасниці ознайомляться із успішними прикладами функціонування та взаємодії молодіжних рад Чернівецької області.

“ENABLE” — комплексний обмінний візит у форматі «рівний рівному», спрямований на підвищення стійкості молодих людей і культури їхньої участі у процесах відновлення, прийняття рішень і розвитку громад через молодіжні ради.

Завдання обміну:

  • продемонструвати успішні кейси роботи обласної та місцевих молодіжних рад, зокрема їхньої взаємодії з іншими стейкхолдерами молодіжної політики та роботи в громадах;
  • сприяти обміну досвідом між молодіжними радами з різних областей;
  • надихнути молодих людей на впровадження нових ідей і практик у роботі;
  • розширити мережу контактів молодіжних рад по всій Україні з метою співпраці у міжрегіональних ініціативах і підтримки одна одної у подоланні спільних проблем.

Ми шукаємо молодих людей віком від 18 до 35 років, які:

  • мають команду з трьох однодумців і потребу в посиленні роботи молодіжної ради (новостворена молодіжна рада / новообраний склад / неактивний склад тощо), готові вчитися та долучатися до процесів відновлення вже зараз;
  • входять до складу молодіжної ради місцевого або регіонального рівня з партнерських громад Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської, Чернівецької та Чернігівської областей, а також тих, хто вимушено покинули Донецьку та Луганську області й перебувають в інших куточках України.

Коли?

30 вересня – 3 жовтня 2024 р. (без урахування днів на дорогу)

Де?

Чернівецька область (точну локацію повідомлять обраним учасникам та учасницям додатково)

Як долучитися?

Заповнюйте реєстраційну анкету до 18:00 15 вересня 2024 р. за цим посиланням. 

30 учасників та учасниць молодіжного обміну, тобто 10 команд молодіжних рад, будуть обрані за результатами перегляду заявок з урахуванням збалансованого обласного представництва, гендерного розподілу та поточної ситуації в молодіжній раді.

Усі витрати — проїзд (у межах встановленого ліміту), проживання та харчування під час програми табору — покриватимуться ПРООН. Під час обміну будуть дотримані всі заходи безпеки.

Контакт для уточнення деталей: [email protected]

Для довідки

Молодіжний обмін для молодіжних рад “ENABLE” організований ПРООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні», та урядів Данії й Королівства Нідерландів

 


Останні публікації цього розділу:

Тендер на місцеву закупівлю товарів гуманітарної допомоги сім’ям з дітьми

Відбір надавача послуг оренди зали

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» оголошує конкурс на постачання комплексів обладнання портативного автоматизованого робочого місця адміністратора ЦНАП

Закупівля послуг з проведення комунікаційна кампанія на підтримку УСЗН Кіровоградської ОВА

Тендер на надання юридичних послуг проекту міжнародної технічної допомоги в Україні

Відкритий тендер №1 із закупівлі послуг з організації та проведення заходів