Закупівля послуг з проведення комунікаційна кампанія на підтримку УСЗН Кіровоградської ОВА

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
DG-East

tender_ntylth(2)
Закупівля послуг з проведення комунікаційна кампанія на підтримку УСЗН Кіровоградської ОВА

Восьмирічна програма USAID “Демократичне врядування у Сxідній Україні” (DG East) спрямована на зміцнення зв’язку та довіри між громадянами та їхніми урядами на сході та півдні України шляхом сприяння розвитку інклюзивної громадянської ідентичності та спільних громадянських цінностей, а також подолання впливу та наслідків повномасштабного вторгнення в Україну, що розколює суспільство. DG East працює над тим, щоб (1) сприяти більшому сприйняттю спільної громадянської культури, заснованої на спільних цінностях і розумінні, і (2) розширити участь громадян у вдосконаленні процесів управління та реформ в Україні, а також допомогти у вирішенні суспільних проблем. У рамках проектної діяльності DG East потребує закупівлю послуг з проведення Комунікаційної кампанії на підтримку Управління соціального захисту населення Кіровоградської обласної військової адміністрації.

Деталі конкурсу знаходяться у Запиті цінових пропозицій: RFQ-SE-067-D-039-2024-06_Сommunication_ Campaign

Прохання надсилати Ваші питання та пропозицію на електронну адресу [email protected], зазначивши в темі листа номер RFQSE-067-D-039-2024-06 та вказавши назву Вашої організації в самому листі. 

Питання стосовно технічних або адміністративних вимог цього конкурсу можна надсилати до 18:00 за Києвським часом  12 вересня 2024 року.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на місцеву закупівлю товарів гуманітарної допомоги сім’ям з дітьми

Відбір надавача послуг оренди зали

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» оголошує конкурс на постачання комплексів обладнання портативного автоматизованого робочого місця адміністратора ЦНАП

Тендер на надання юридичних послуг проекту міжнародної технічної допомоги в Україні

Відкритий тендер №1 із закупівлі послуг з організації та проведення заходів