Екодія оголошує тендер на проведення аналізу впровадження систем накопичення енергії у складі електростанцій, що працюють на ВДЕ

Зафіксувати у Google календарі!


tender_ntylth(8) закупівля послуг
Екодія оголошує тендер на проведення аналізу впровадження систем накопичення енергії у складі електростанцій, що працюють на ВДЕ

Громадська організація “Центр екологічних ініціатив “Екодія” оголошує тендер на проведення аналізу щодо впровадження систем накопичення енергії у складі електростанцій, що працюють на відновлюваних джерелах енергії.

Метою роботи є аналіз поточної практики використання систем накопичення енергії (СНЕ) власниками електростанцій, що працюють на ВДЕ, та відповідного регуляторного середовища для визначення змін, які було б доцільно запровадити для заохочення масового встановлення СНЕ в рамках існуючих або нових електростанцій, що працюють на ВДЕ. 

Основні завдання:

  • Аналіз існуючого регуляторного середовища, що стосується роботи СНЕ на ринку електричної енергії (в складі електростанцій).
  • Аналіз обмежень, що накладаються на такі СНЕ по відношенню до СНЕ, що встановлені окремо, мають окрему точку приєднання та ліцензію Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).
  • Аналіз існуючих практик та окупності проєктів інтеграції (ко-локації) СНЕ в електростанції, що працюють на ВДЕ.
  • Експрес-оцінка привабливості інвестицій в СНЕ (які інтегруються в електростанції, що працюють на ВДЕ), щоб оцінити доцільність реалізації таких проєктів для інвесторів. 

Вимоги до виконавця:

  • Детальне розуміння енергетичного законодавства та законодавства в сфері будівництва та приєднання до мереж енергетичних об’єктів.
  • Досвід роботи в сфері аналізу та розробки нормативно-правових і регуляторних актів, що стосуються ринку електричної енергії в Україні.
  • Досвід моделювання роботи електростанцій, що працюють на ВДЕ, та систем накопичення енергії.
  • Досвід написання аналітичних документів. 

Термін виконання робіт та надання послуг: до 30 вересня 2024 року.

Просимо надсилати пропозицію у довільній формі, що включає план робіт, орієнтовний кошторис та інформацію щодо попереднього досвіду виконання подібних робіт.

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій: 20 вересня 2024 року, до 12:00 за київським часом.

Тендерні пропозиції приймаються за адресою: [email protected]
Тема листа: “Тендерна пропозиція на проведення аналізу та розробку рекомендацій щодо впровадження систем накопичення енергії ”

Завантажити Технічне завдання (PDF).


Останні публікації цього розділу:

Конкурс з надання послуг з організації і проведення заходів (комплексного обслуговування заходів)

Конкурс серед закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської області для модернізації харчоблоку та їдальні

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ПРОЦЕСІ ЗАКУПІВЛІ НА УКЛАДАННЯ ДОГОВОРІВ ПРО НАДАННЯ ПОСЛУГ ПРОЖИВАННЯ, ОРЕНДИ КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛУ ТА ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ТРЕНІНГІВ УПРАВЛІННЯ ПРОБЛЕМАМИ

Закупівля серверного комп'ютера та мережевого обладнання для офісу проєкту IBR/ Procuring a Server computer and network equipment for the IBR project office

Надання послуг перевезень пасажирів (евакуація) із зон бойових дій (продовжено)

Конкурс на закупівлю послуг проведення тренінгу з експертизи у плануванні відновлення для реалізації проєкту ГО “Сильні громади”