«Зміцнення громадянського активізму серед молоді | Let’s NGO»: впевнений старт для вашої громадської організації

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Shevtsov.Mykhailo

58
«Зміцнення громадянського активізму серед молоді | Let’s NGO»: впевнений старт для вашої громадської організації

Зареєструйте ГО в супроводі юриста, розробіть власний проєкт із ментором та отримайте консультації експертів у проєкті «Зміцнення громадянського активізму серед молоді | Let’s NGO». Подання заявок до 22 вересня. 

 «Зміцнення громадянського активізму серед молоді | Let’s NGO» — це навчальний онлайн-проєкт для молодих змінотворців. Ми допомагаємо створити ГО, а також даємо навички та інструменти, із якими організація зможе зростати й втілювати круті проєкти. Поєднуємо групове навчання й роботу з кожною командою окремо для топового результату. Вже 70 організацій пройшли навчання в нас, а 42 народились за нашої підтримки.    

У межах проєкту ваша команда: 

  • Матиме покроковий супровід юриста, щоб зареєструвати свою ГО’шку. 
  • Працюючи з ментором, перетворить ідеї на повністю упакований проєкт у методології дизайну, орієнтованого на людину. 
  • Зможе отримати грант у 1000$ на втілення проєкту за результатами пітчингу. 
  • На тренінгах із практичними кейсами отримає навички комунікацій, фандрейзингу, проєктного менеджменту й навчиться формувати спільноту навколо організації. 

Також наші експерти з організаційного розвитку та цифрових інструментів проведуть для вашої команди окремі консультації, виходячи з ваших цілей та запитів. 

Ну а після випуску ви зможете долучитись до Спільноти випускників Let’s NGO. А це додаткова підтримка, закриті заходи, ексклюзивний контент та, звісно, крутезні люди, із якими ви разом зможете творити зміни! 

Які вимоги до учасників? 

  • Зібрати команду з 3+ людей віком від 18 до 35 років. 
  • Команда має представляти ініціативну групу, що вирішила створити організацію або ГО/БО до двох років від реєстрації. 
  • Зареєструвати організацію під час участі в проєкті треба обов’язково, якщо ви ще не зареєстровані.
  • У проєкті у вас буде змога отримати грант, проте ми не зможемо профінансувати інфраструктурні проєкти (побудова, відбудова), ремонти, купівлю обладнання, гуманітарної допомоги або допомоги для Сил Оборони. 

Відбір на проєкт проходить у два етапи: 1) оцінювання заявок; 2) онлайн-співбесіди з командами. За результатами відбору у хвилі проєкту бере участь 10 команд.

Готові перейти на новий левел активізму? Робіть перший крок та подавайте заявку на участь до 22 вересня. 

Проєкт «Зміцнення громадянського активізму серед молоді» втілюється ГО «Український професійний розвиток» за підтримки Національного Фонду на Підтримку Демократії» 


Останні публікації цього розділу:

Конкурс з надання послуг з організації і проведення заходів (комплексного обслуговування заходів)

Конкурс серед закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської області для модернізації харчоблоку та їдальні

ЗАПРОШЕННЯ ДО УЧАСТІ У ПРОЦЕСІ ЗАКУПІВЛІ НА УКЛАДАННЯ ДОГОВОРІВ ПРО НАДАННЯ ПОСЛУГ ПРОЖИВАННЯ, ОРЕНДИ КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛУ ТА ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ ТРЕНІНГІВ УПРАВЛІННЯ ПРОБЛЕМАМИ

Закупівля серверного комп'ютера та мережевого обладнання для офісу проєкту IBR/ Procuring a Server computer and network equipment for the IBR project office

Надання послуг перевезень пасажирів (евакуація) із зон бойових дій (продовжено)

Конкурс на закупівлю послуг проведення тренінгу з експертизи у плануванні відновлення для реалізації проєкту ГО “Сильні громади”