Закупівля послуг з архітектурного планування та інженерно-конструкторських послуг

Зафіксувати у Google календарі!


Avatar1
Закупівля послуг з архітектурного планування та інженерно-конструкторських послуг

Програма USAID «Врожай»,  оголошує конкурс на подання пропозицій від компаній і організацій для співпраці з Програмою USAID «Врожай» у наданні спеціальних послуг з архітектурного планування та інженерно-конструкторських послуг. 

У рамках цього Запиту про надання пропозицій буде укладено контракт з кількома компаніями або організаціями, що підтвердять свою спроможність надавати послуги з архітектурного планування та інженерно-конструкторських послуг. Такі контракти укладатимуться у формі субконтракту без обумовленого обсягу (IQS) з субзамовленнями (СЗ) з фіксованою ціною.

Роботи, що виконуватимуться в рамках цього ЗНП за IQS включатимуть зокрема передпроектувальні та проектувальні роботи, контроль за будівництвом і гарантійний контроль якості.

Програма USAID «Врожай» проведе онлайн конференцію 19 вересня 2024 р. з 11:00 до 12:30 години за київським часом. Ця конференція дозволить прийнятним і зацікавленим заявникам задати запитання стосовно цього Запиту на надання пропозицій і отримати вказівки щодо порядку подання пропозицій. Зацікавлені заявники, які відповідають наведеним критеріям прийнятності та бажають взяти участь у цьому семінарі, повинні підтвердити свою участь, надіславши ім’я учасника, назву організації, електронну адресу учасника та його номер телефону до 17 вересня 2024 р. на адресу [email protected] з посиланням на ЗЦП No. Harvest-RFP-010-2024.

Пропозиції треба надіслати електронною поштою не пізніше, ніж о 17:00 за Київським часом 7 жовтня 2024 року, обов’язково вказуючи в темі листа посилання на ЗЦП No. Harvest-RFP-010-2024.

Деталі знаходяться у Додатку: Harvest-RFP-010-2024


Останні публікації цього розділу:

Реєстрація учасників польсько-українського обміну «S(tour)y telling»

Тендер на закупівлю послуг з оренди автомобільного транспорту з водіями

Оголошення на друк сувенірної продукції

Тендер на капітальний ремонт частини приміщень І поверху та вхідної групи адміністративної будівлі м. Новомосковськ

Конкурс з надання послуг з організації і проведення заходів (комплексного обслуговування заходів)