Медичне обладнання та вироби медичного призначення

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Володимир

tender_ntylth(3)
Медичне обладнання та вироби медичного призначення

Медичне обладнання та вироби медичного призначення (Екрановані ультрафіолетові бактерицидні опромінювачі з жалюзі, відкриті пересувні ультрафіолетові бактерицидні опромінювачі, ультрафіолетові бактерицидні безозонові лампи)

код ДК 021:2015:33190000-8

Міжнародна організація РАТН, Організатор Тендеру, впроваджує в Україні Проект «Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні» («Support TB Control Efforts in Ukraine») за кошти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з метою зниження тягаря ТБ в Україні шляхом профілактики, раннього виявлення захворювання і належного лікування хворих на ТБ, ЛС-ТБ і ко-інфекції ТБ/ВІЛ.

В рамках Проекту, РАТН оголошує конкурс на відбір компанії, яка здійснить закупівлю медичного обладнання та виробів медичного призначення (екранованих ультрафіолетових бактерицидних опромінювачів з жалюзі, відкритих пересувних ультрафіолетових бактерицидних опромінювачів, ультрафіолетових бактерицидних безозонових ламп) код ДК 021:2015:33190000-8, і цим запрошує Вас надати цінові пропозиції. Докладніший опис приводиться в Оголошенні, що додається. 

Кінцевим терміном для отримання пропозицій Організатором встановлюється 19 вересня 2024 року, 16:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 23 вересня 2024 року. Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після офіційного затвердження переможця конкурсною комісією. Пропозиція у встановленому форматі, а також додаткова інформація мають надсилатися на електронну адресу [email protected] (у темі листа просимо зазначити «закупівля медичного обладнання та виробів медичного призначення (екранованих ультрафіолетових бактерицидних опромінювачів з жалюзі, відкритих пересувних ультрафіолетових бактерицидних опромінювачів, ультрафіолетових бактерицидних безозонових ламп)». 

Тендер_лист-запрошення  Технічне_завдання

 Бажаємо вам успіху!


Останні публікації цього розділу:

Постачання (промислові пральні машини, промислова сушильна машина, промислові електронні ваги)

Новий шанс для молодіжних центрів Чернігівської та Сумської областей

Open Call для активних тренерів та тренерок із Чернігівської та Сумської областей

Конкурс на закупівлю електронного обладнання та техніки

Запрошення до участі у тендері на закупівлю зарядних станцій

Тендер на постачання 1125 гігієнічних наборів