Запрошення до участі у тендері на закупівлю зарядних станцій

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
10th_april

tender_ntylth(3)
Запрошення до участі у тендері на закупівлю зарядних станцій

Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» (надалі – Організація) є неприбутковою громадською організацією, діяльність якої спрямована на розвиток громадянського суспільства та розбудову правової держави в Україні.

Громадська організація є партнером Агентства Організації Об’єднаних Націй у справах біженців (UNHCR), проводить діяльність з надання правової та соціальної допомоги біженцям та шукачам притулку, внутрішньо переміщеним особам та особам без громадянства. Організація просить надати тендерну пропозицію на товар, зазначений у цьому Запрошенні до участі у тендері (Запрошення).

Запрошення_до_участі_у_тендері_RFQ_09_2024.pdf

Громадська організація «Десяте квітня» запрошує юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців надати цінові пропозиції на закупівлю зарядних станцій.

Усі деталі щодо кількості та характеристик товару дивіться у доданому файлі Запрошення.

Ваша фінансова пропозиція повинна містити цінову пропозицію в гривні. Вартість товару слід вказувати з урахуванням доставки. податків, в т.ч. ПДВ. Термін поставки товару має бути не пізніше ніж 7 календарних днів з дати підписання договору. Гарантійний термін на товар повинен бути не менш ніж 12 місяців.

Оплата здійснюється у національній валюті у безготівковій формі. Умови оплати передбачають 50% передплати. Решта вартості отриманого товару  сплачується після отримання товару протягом п’яти банківських днів.

Пропозиції приймаються до 23:59 год. за східноєвропейським часом 18 вересня 2024 року на електронну адресу [email protected]. У темі листа вкажіть «Тендер на закупівлю Зарядних_станцій»_«Назва вашої компанії/ФОП». Ціни повинні бути представлені в гривнях. Пропозиції повинні залишатися чинними протягом не менше 10 (десяти) календарних днів після граничного строку прийняття пропозицій. ГО «Десяте квітня» зробить усе можливе для вибору переможця за цей термін.

Питання стосовно технічних або адміністративних вимог: учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою: [email protected]. Кінцевий термін надсилання запитань – до 13:00 год. за східноєвропейським часом 16 вересня 2024 року. 

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ОТРИМАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ:

23:59 год. за східноєвропейським часом

18 вересня 2024 року

ГО «Десяте квітня» сподівається на отримання Вашої Пропозиції та заздалегідь дякує Вам за інтерес!

 


Останні публікації цього розділу:

Конкурс на вибір підрядника зі створення історій успіху у форматі відео

Відкритий тендер на закупівлю послуг з розробки та просування у соціальних мережах та ЗМІ медіакампанії з протидії СГЗН

Тендер на закупівлю робіт з капітального ремонту захисної споруди Цивільного захисту (цивільної оборони) протирадіаційного укриття КНП Березанської центральної районної лікарні

Тендер на закупівлю Апарату аргоннодугового зварювання

Тендер пропозицій на закупівлю гігієнічних наборів «Набір гідності»

Запит на надання пропозиції щодо закупівлі Колісного навантажувача