Американська компанія Cisco Systems запускає онлайн-курс кібербезпеки для українців

В Україні відкрили новий набір на безоплатний онлайн-курс з основ кібербезпеки від міжнародної компанії Cisco Systems — лідера в галузі мережевих технологій. Навчання стартує 18 вересня. Про це ...

Додано:
goncharenkocentre

cybersecurity (1) (1)
Американська компанія Cisco Systems запускає онлайн-курс кібербезпеки для українців

В Україні відкрили новий набір на безоплатний онлайн-курс з основ кібербезпеки від міжнародної компанії Cisco Systems — лідера в галузі мережевих технологій. Навчання стартує 18 вересня. 

Про це повідомляють організатори — освітньо-культурна мережа Гончаренко центр у партнерстві із Cisco Systems. У команді кажуть: на курсі учасники зможуть дослідити сферу кібербезпеки: дізнатись про її основи для захисту особистого цифрового життя, а також про найбільші безпекові виклики, які загрожують уряду, компаніям та навчальним закладам. 

«Ми окреслимо потреби в кібербезпеці, розберемо атаки, концепції та техніки, навчимося захисту ваших даних і конфіденційності, а також кіберзахисту організацій. Всі ці знання ви зможете отримати абсолютно безкоштовно, не виходячи з дому», — зазначають у мережі Гончаренко центр. 

Заняття буде проводити сертифікований інструктор та інженер з кібербезпеки Cisco з 15-річним досвідом — Арчіла Шенгелії. 

«Арчіла — громадянин Грузії, який активно підтримує Україну в боротьбі з російською навалою. Безоплатно навчати українців основ кібербезпеки було його давньою мрією», — діляться у Гончаренко центрі. 

Організатори додають: це вже другий потік курсу: більше 120 студентів успішно завершили навчання у травні.

«У нас було багато запитів запустити другий потік курсу — тож ми звернулися до партнерів із Cisco Systems. Тепер ще більше українців зможуть опанувати основи кібербезпеки з нуля», — кажуть у команді. 

Навчання триватиме 2 тижні, заняття відбуватимуть щосереди та щопʼятниці о 12:00. До участі запрошують дорослих будь-якого віку з середнім рівнем володіння англійською мовою (В1). Усі навчальні матеріали також продубльовані українською мовою. Перше заняття відбудеться вже у середу, 18 вересня. 

По завершенню навчання всі учасники отримають міжнародний сертифікат від Cisco Networking Academy та Гончаренко центрів, який можна додати у СV. Аби долучитися до курсу, достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням. 

Довідка

Cisco Systems — американська транснаціональна корпорація, яка є найбільшим у світі виробником мережевого обладнання, призначеного для обслуговування мереж віддаленого доступу, сервісів безпеки, мереж зберігання даних, маршрутизації та комутації, а також для потреб комерційного ринку IP-комунікацій і корпоративного ринку.

Гончаренко центр — найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

 


Тематика публікації:        

Останні публікації цього розділу:

Пріоритети та ранжування місцевих стратегій і планів відновлення Миколаївщини

111 нових вакансій на Громадському Просторі

«Наша позиція — чітка відповідь на запити громад»: результати, досягнення та виклики червоноградської ГО «МІЦь»

ZDOROVI на eHealth Summit 2024: цифровізація медицини в Україні триває попри виклики

Навчально-ігровий комплекс для дітей Солотвинської громади: простір розвитку та підтримки

Програма USAID DOBRE допомогла перетворити шкільне укриття на цікаву локацію