Тендер на юридичні послуги з розробки системи субгрантингу для енергоефективних проектів

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
WWF-UA

Print
Тендер на юридичні послуги з розробки системи субгрантингу для енергоефективних проектів

Громадська спілка “Всесвітній фонд природу Україна” (далі – “WWF-UA”) оголошує тендер на закупівлю послуг з визначення та аналізу  правових та фінансових інструментів для створення прозорої та ефективної системи субгрантингу (за участі банків) з метою виконання енергоефективних заходів. 

Закупівля проводиться у рамках проєкту зі зменшення використання лісової біомаси в Україні (Підготовча фаза) / Reduction of pressure on forest biomass in Ukraine (Preparatory phase for emergency interventions to decrease forest biomass use for energy in areas with forests of high naturalness), що фінансується Федеральним міністерством з охорони довкілля, охорони природи, ядерної безпеки та захисту прав споживачів Німеччини (BMUV) за рахунок коштів Програми консультативної допомоги з охорони довкілля в Центральній та Східній Європі, на Кавказі та в Центральній Азії, а також в інших країнах, що межують з Європейським Союзом, за підтримки Федерального агентства з охорони природи та Федерального агентства з охорони довкілля Німеччини (UBA).

Про Проєкт

Існує багато доказів того, що тиск на ліси зріс після початку війни 24 лютого 2022 року. Частина лісів була спалена або замінована, особливо в північних і східних регіонах, і тому випала з виробничого циклу. Однак, заготівля деревної біомаси зростає через ВПО та місцеве населення для забезпечення енергетичних потреб, реконструкції та військових дій.

Це створює значний ризик незворотної шкоди лісам у межах природоохоронних територій, іншим цінним лісам природного походження. За оцінками ПРООН, загальні виробничі потужності електроенергії знизилися до 19 ГВт, і для багатьох людей використання дров та іншої лісової біомаси стало єдиним виходом.

Як результат, споживання деревної біомаси для опалення перевищує стале відновлення лісів, що використовуються для енергетики та відновлення інфраструктури. Щоб зменшити цей тиск, необхідно скоротити споживання, впровадивши, в тому числі технології енергоефективності. 

Результатом проєкту є надання рекомендацій для обраних муніципалітетів, де частка використання лісової біомаси (заготовленої в межах природоохоронних та інших цінних лісах) для отримання теплової енергії є значною, та надання пропозицій щодо альтернативних і енергоефективних рішень для опалення, а також запровадження моніторингу споживання лісової біомаси, яка отримана в межах природоохоронних територій та інших цінних лісах.

  1. Дата та час закриття: 23:00 за місцевим часом 1 жовтня 2024 р.
  2. Термін надання послуг: з 1 листопада 2024 р. до 15 лютого 2025 р.
  3. Оплата послуг буде здійснюватися за безготівковим розрахунком на рахунок юридичної особи або фізичної особи-підприємця після виконання кожного етапу послуг.
  4. Вимоги до предмета закупівлі: подані в ДОДАТОК 1.
  5. Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до виконавця послуг: 

5.1. виконавець повинен мати загальний досвід роботи у реалізації проєктів у сферах декарбонізації, енергоефективності, відновлюваної енергетики, ресурсоефективності, циркулярної економіки, лісового господарства;

5.2. виконавець повинен мати дійсну реєстрацію в Україні;

5.3. виконавець має підтвердити наявність компетентної команди, яка в змозі забезпечити якісне та вчасне надання послуг;

5.4. наявність досвіду співпраці з місцевими органами влади та досвіду співпраці з державними органами влади, зокрема, Міненерго та/або Міндовкілля, та/або Мінінфраструктури та/або Держлісагентство, та/або Держенергоефективності, а також досвіду роботи виконавця з міжнародними організаціями буде додатковою перевагою.

  1. Перелік документів від учасників, які потрібні для підтвердження статусу учасника тендеру:

6.1. заповнена форма комерційної пропозиції із зазначенням вартості послуг учасника (ДОДАТОК 2).

6.2. інформація про відповідність кваліфікаційним критеріям:

  • довідка, складена у довільній формі, про досвід з метою підтвердження відповідності кваліфікаційним вимогам п. 5.1. 
  • довідка, складена у довільній формі, про команду, яка буде залучена до реалізації завдань проєкту;
  • копію Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;
  • довідка, складена у довільній формі, про досвід з метою підтвердження відповідності кваліфікаційним вимогам п. 5.4. (у разі наявності).
  1. Правила оформлення комерційної пропозиції:

7.1. Комерційна пропозиція подається українською мовою тільки в електронному вигляді у форматі PDF на електронну адресу [email protected] з темою листа «Зменшення використання лісової біомаси. Юридичний аналіз. Комерційна пропозиція».

7.2. Надані скановані копії документів мають бути у форматі PDF, розбірливими та якісними.

7.3. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй комерційній пропозиції несе учасник.

7.4. Строк дії комерційної пропозиції повинен становити не менше 30 днів з дати закінчення терміну надання пропозицій.

7.5. У разі, якщо комерційна пропозиція надійшла після спливу кінцевого терміну приймання комерційних пропозицій, то така пропозиція не приймається до оцінки.

  1. Строк визначення переможця: протягом 3 (трьох) робочих днів з дати завершення прийому пропозицій та з можливістю продовження цього строку за необхідності письмового уточнення інформації, яка міститься у комерційних пропозиціях, не більше ніж на 3 (три) робочі дні.
  2. Критерії оцінювання комерційних пропозицій та їх вагові коефіцієнти:

9.1. наявність відповідного досвіду: максимальний ваговий коефіцієнт 45 балів:

Рівень підтвердження досвіду

Максимально можлива кількість балів

Наявність 2 успішно реалізованих проєктів

15

Наявність 3 – 4 успішно реалізованих проєктів

30

Наявність від 5 успішно реалізованих проєктів

45

9.2 кваліфікація та досвід пропонованого персоналу: максимальний ваговий коефіцієнт 45 балів: оцінюється кваліфікація кожного із запропонованих спеціалістів команди. Максимальна оцінка для одного спеціаліста 15 балів. У підсумку враховується сумарний результат не більше ніж 3 спеціалістів з найкращими оцінками, що максимум становить 45 балів.

Рівень підтвердження кваліфікації

Кількість балів при виконанні умови. Загальна оцінка спеціаліста дорівнює сумі балів по кожному з пунктів

Наявність 2 або більше успішно реалізованих проєктів у сфері, що відповідає предмету цього тендеру

10

Наявність 2 або більше фахових публікацій

5

9.3. вартість пропозиції: максимальний ваговий коефіцієнт 10 балів.

      10. Результати тендеру будуть повідомлені всім учасникам не пізніше 3 (трьох) робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом надсилання відповідних повідомлень учасникам тендеру електронною поштою. Результати тендеру будуть оприлюднені на сайті організації. Переможцю тендеру упродовж 3 (трьох) робочих днів, з моменту визначення його переможцем, буде надіслане відповідне повідомлення електронною поштою. З переможцем буде підписано Договір про надання послуг.

У разі виникнення додаткових запитань, просимо надсилати їх на електронну пошту  [email protected] не пізніше 18:00 за місцевим часом “27” вересня 2024 р. 


Останні публікації цього розділу:

Конкурс пропозицій програмного забезпечення для ведення повного циклу обліку в неприбутковій організації

Тендер на закупівлю послуги з проведення тренінгу на теми соціального компонента

Інститут Ветерана оголошує конкурс на виготовлення відео

Запит цінових пропозицій на надання консультаційних послуг з розробки та проведення серії тренінгів з адвокації прав та можливостей жінок для групи представників/членів жіночих груп та організацій під керівництвом жінок, а також/або організацій громадянського суспільства (ОГС), що працюють у сфері розширення прав і можливостей жінок

Тендер на консультаційні послуги з розробки інструментів для оптимізації використання лісової біомаси в Україні з фокусом на енергоефективності та збереженні лісів

Ремонт дорожнього покриття та об'єктів, заміна модульних будівель на прикордонному пункті пропуску «Бронниця»