Придбання офісного обладнання для цифрових освітніх центрів та центрів з подолання освітніх втрат

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
ProcurementSavED

tender_ntylth(2)
Придбання офісного обладнання для цифрових освітніх центрів та центрів з подолання освітніх втрат

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «МІЖНАРОДНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «СЕЙВД», Організатор Тендеру, впроваджує в Україні Проєкт «Усунення освітніх втрат у Дніпропетровській області, Україна через програму надолуження та цифрові навчальні центри (DLCs)» / «Remedying learning losses in the Dnipropetrovsk Oblast, Ukraine through catch-up program and Digital Learning Centres (DLCs). Проєкт реалізується завдяки підтримці UNICEF.

В рамках Проекту передбачається закупівля офісного обладнання для створюваних цифрових освітніх центрів та центрів з надолуження освітніх втрат за безготівковим розрахунком.

Детальні умови тендеру прописані у оголошенні конкурсу пропозицій, який є невід’ємним додатком до цього оголошення. 

Оголошення конкурсу пропозицій офісне обладнання

Технічні вимоги до пропозиції щодо придбання офісного обладнання для цифрових освітніх центрів та центрів з надолуження освітніх втрат викладені у Додатку 1 Технічне завдання, який є невід’ємним додатком до цього оголошення. 

Додаток № 1. до оголошення конкурсу пропозицій на проведення закупівлі

Вимоги до форми комерційної пропозиції викладені у Додатку 2 Комерційна пропозиція, який є невід’ємним додатком до цього оголошення. 

Додаток №2. до оголошення конкурсу пропозицій на проведення закупівлі

Перелік локацій для доставки (перелік доповнюєьтся) обладнання викладені у Додатку 3 Адреси шкіл для доставки, який є невід’ємним додатком до цього оголошення. 

Додаток №3. адреси шкіл для доставки

Свою пропозицію з усіма необхідними документами потенційні учасники тендеру повинні надсилати одним листом на електрону адресу: [email protected] вказуючи тему листа «Тендер на придбання офісного обладнання для цифрових освітніх центрів та центрів з надолуження освітніх втрат». Лист повинен містити усі документи пропозиції, часткове досилання або заміна окремих документів пропозиції не розглядаються.

Кінцева дата і час для подання пропозицій 02 жовтня 2024 року

Кінцева дата і час для подання запитань 24 вересня 2024 року


Останні публікації цього розділу:

Тендер на проведення тренінгів з травматерапії

Постачання побутової техніки, кондиціонеру, меблів, комп’ютерної техніки

Запит на надання пропозицій (ЗНП) з послуг верифікації та оцінки досягнення результатів Міністерством економіки в рамках Програми RISE

Відбір постачальника послуг для закупівлі гуманітарних товарів

Конкурс серед закладів загальної середньої освіти Івано-Франківської області для модернізації харчоблоку та їдальні. Подовжено дедлайн

Процес закупівлі На укладання договору надання послуг перевезень