АДРА розпочинає у Харкові Програму «Підтримка ініціатив громад»

АДРА Україна у партнерстві з АДРА Данія розпочинає у Харкові Програму «Підтримка ініціатив громад» (фінансування – Міністерство Закордонних Справ Данії (Даніда).  Програма включає реалізацію заходів, ...

Додано:
Malekseena

pexels-sergey-mart-289676164-13240202
АДРА розпочинає у Харкові Програму «Підтримка ініціатив громад»
АДРА Україна у партнерстві з АДРА Данія розпочинає у Харкові Програму «Підтримка ініціатив громад» (фінансування – Міністерство Закордонних Справ Данії (Даніда). 
 
Програма включає реалізацію заходів, спрямованих на об’єднання зусиль, посилення потенціалу та підтримку ініціатив громад з подолання та зменшення наслідків кризових ситуацій. За результатами Програми будуть відібрані та профінансовані ініціативи громад, що сприятимуть вирішенню актуальних проблем та подальшому розвитку громади, підтримки найбільш уразливих категорій населення.
  • Ви представляєте місцеву громадську організацію з гарною репутацією, діяльність якої спрямована на підвищення добробуту громади?
  • Ви бачите можливість для зміцнення єдності громади, довіри та колективних дій на місцевому рівні, спрямованих на досягнення загального блага?
  • У вас вже є досвід організації та реалізації заходів із самодопомоги без стороннього сприяння?
  • У вас є ідеї або плани, які допомогли б принести користь вашій громаді, але для їхньої успішної реалізації вам необхідна додаткова підтримка (кошти, обладнання, інформаційний ресурс або зв’язки)?
АДРА Україна зацікавлена у підтримці громадських ініціатив у Харкові та Харківській області, спрямованих на поліпшення гуманітарної ситуації, соціальну гармонію, мирне співіснування та загальне благополуччя. Якщо ви відповіли “ТАК” на запитання вище, і хочете дізнатися більше про те, які варіанти допомоги ми можемо запропонувати вам для втілення ваших ідей у життя, запрошуємо вас взяти участь у Програмі «Підтримка ініціатив громад».
 
Подробиці та форма для реєстрації за посиланням: https://www.adra.ua/community-initiatives/sclr-kharkiv/
 
 photo_2024-09-05_10-13-34


Тематика публікації:            

Останні публікації цього розділу:

Послуги для ВПО: де отримати консультацію лікарів, юристів і психологів щодо захворювань

Четвертий випуск секс-просвітницького подкасту «про «доросле» від ГО «Феміністична майстерня»

У вінницькій книгарні «Герої» презентували книгу «Жити попри все. Розповіді жінок про війну, 2014 та 2022»

«Компенсація чи її ілюзія»: Центр громадянських свобод презентував дослідження щодо ситуації з позовами до РФ в українських судах

«Виходь грати!»: у Дніпрі стартує проєкт з підвищення психологічної стійкості дітей та їхніх батьків