Відбір постачальника / виконавця послуг з ремонту

Зафіксувати у Google календарі!


tender_ntylth(3)
Відбір постачальника / виконавця послуг з ремонту

Благодійна організація FREE ZONE оголошує тендер на відбір постачальника / виконавця ремонтних робіт, за фінансової підтримки МБФ “Альянс громадського здоров’я”, а саме в рамках проєкту: «Підтримка у підготовці та оснащенні приміщень, надання матеріально-технічної допомоги для лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я, в яких заплановане впровадження замісної підтримувальної терапії (ЗПТ) у 2024 році», що фінансується МБФ “Альянс громадського здоров’я”, донор: Глобальний фонд боротьби зі СНІД, туберкульозом та малярією (ГФСТМ).

Відбір постачальника / виконавця послуг з ремонту буде проведено за умови отримання не менше 3-х тендерних/цінових пропозицій від компаній або ФОП, які надають такі послуги/поставляють товари, з-поміж яких в подальшому буде здійснено відбір. 

Детальний опис щодо оформлення та подачі пропозицій з тендеру знаходиться за посиланнями – Оголошення (запит тендерних пропозицій)

Пропозиції приймаються у формі Цінової пропозиції або рахунка (див. Оголошення) та із документами, зазначеними в Оголошенні.

Кінцева дата прийому пропозицій 10.10.2024 року до 17:00 год.

За детальною інформацією звертатись до посадової особи Організатора, уповноваженої здійснювати зв’язок з учасниками (відповідальна за закупівлі): Дейнега Валентина Леонідівна, менеджер із закупівель та логістики. Адреса офісу: 04080, м. Київ, вулиця Межигірська, 87А, 4 поверх, номер телефону +38 (095) 795-32-72, e-mail: [email protected].

Пропозиції приймаються на електронну пошту та/або оригінали надсилаються поштою (кур’єрською поштою, Укрпоштою) або особисто в офіс організації за адресою: Україна, 04080, м. Київ, вулиця Межигірська, 87А, 4 поверх.


Останні публікації цього розділу:

Довгострокове волонтерство у Швеції

Запит Цінових Пропозицій для послуг логістичного забезпечення заходів для Програми USAID АГРО

Відкритий тендер на закупівлю та доставку комп’ютерної техніки

Тендер: надання послуг з адміністративного супроводу виконання програми стипендій для ветеранів/-ок та внутрішньо переміщених осіб

Закупівля асистивних технологій