Тендер для проведення оцінки організаційної спроможності жіночих громадських організацій

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Український жіночий фонд (УЖФ) шукає постачальника послуг для проведення оцінки організаційної спроможності жіночих громадських організацій та підготовки разом з ними індивідуальних планів розвитку на наступні 2-3 роки.

За результатами тендеру буде відібрано організацію, яка проведе оцінку організаційної спроможності 5-7 жіночих громадських організацій (вони будуть обрані УЖФ на конкурсній основі), а також за результатами оцінки розробить плани розвитку організаційної спроможності цих організацій. Планується, що на наступному етапі Український жіночий фонд надасть організаціям технічну, методологічну і фінансову підтримку для реалізації планів.

До участі у тендері запрошуються організації, які володіють методиками та мають досвід консультування громадських організацій з питань організаційного розвитку, що підтверджено відповідними сертифікати.

Обсяг роботи та терміни

Передбачається, що постачальник послуг здійснить наступні роботи:

  • Спільно з обраними жіночими громадськими організаціями проведе детальну оцінку організаційної спроможності цих організацій за напрямками, що включають, але не обмежуються наступним: лідерство та керівництво; управління та адміністрування; стратегія та планування; клієнти та члени організації; внутрішні та зовнішні комунікації; ресурси (джерела доходів, бюджет, управління персоналом, тощо); фінанси та бухгалтерський облік; контроль ефективності, системи моніторингу та оцінки.
  • Підготує звіт з оцінки організаційної спроможності.
  • На основі результатів оцінки спільно з громадськими організаціями розробить план розвитку організаційної спроможності та надасть детальні рекомендації для кожної з них.

Додатковою перевагою у виборі постачальника послуг буде надання після оцінки організацій їм рекомендацій щодо найкращих міжнародних практик за напрямками діяльності, які можуть бути цікаві оцінюваній організації.

Термін виконання послуг – 4-6 місяців.

Вимоги до потенційних постачальників послуг:

  • Володіння методиками оцінки організаційної спроможності і успішний досвід їх використання для проведення оцінки і розробки планів організаційного розвитку українських громадських організацій;
  • Досвід консультування НУО в питаннях організаційного розвитку та стратегічного планування не менше 3 років;
  • Наявність відповідних сертифікатів і рекомендацій від українських та/ або міжнародних громадських організацій та благодійних фондів;
  • Ґендерно-сенситивна команда організації, яка буде проводити оцінку організаційної спроможності.

Перевага при розгляді тендерних пропозицій надаватиметься жіночим організаціям.  

Для участі у тендері зацікавлені організації мають надати наступне:

  1. Заповнену аплікаційну форму, яка містить інформацію щодо досвіду організації у проведенні оцінки організаційної спроможності організацій, консультування з організаційного розвитку та стратегічного планування, опис запропонованої методології, план дій та розрахунок вартості послуг.
  2. Дві рекомендації від українських та/або міжнародних громадських організацій або благодійних фондів, які підтверджували б досвід організації у проведенні оцінки організаційної спроможності НУО.
  3. Сертифікати, що підтверджують кваліфікацію організації та/або її персоналу.

Просимо надсилати Ваші пропозиції за адресою [email protected] до 20 серпня 2016 року включно.

Завантажити: Аплікаційна форма.


Останні публікації цього розділу:

Відкрита закупівля послуг з розробки дизайну та створення сайту, який представлятиме молодіжну столицю Європи

БО TBPeopleUkraine оголошує конкурсні торги (тендер) на закупівлю будівельних робіт

Конкурс на закупівлю меблів

Конкурс на подання концептуальних документів для реалізації ініціатив щодо покращення продуктивності сільського господарства в Україні

Тендер продовжено: послуги з розробки онлайн гри

Тендерне оголошення для закупівлі будівельних матеріалів/ інструментів