Запит на закупівлю послуг оренди авто з водієм, Миколаївська область

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
procurement

tender_ntylth9-300x225
Запит на закупівлю послуг оренди авто з водієм, Миколаївська область

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ЯНГОЛИ СПАСІННЯ» – некомерційна, неполітична благодійна організація, що з 18.04.2022 року надає всебічну допомогу та захист постраждалим від війни громадянам України, запрошує кваліфікованих постачальників надати ваші пропозиції щодо укладання рамкової угоди на закупівлю послуг з оренди автотранспортного засобу в Миколаївській області в трьох (3) громадах (Баштанський район: Березнегуватська громада, Новобузька громада, Баштанська громада) для реалізації проєкту за фінансуванням партнерів DCA  «Надання спеціалізованої психологічної та юридичної допомоги мешканцям трьох громад Миколаївської області: Новобузької, Березнегуватської та Баштанської громад».

Просимо Вас надіслати совї пропозиції не пізніше 18 жовтня 2024 року. Всі умови та вимоги до кандидатів визначені нижче:

Зазначені нижче додатки є невід’ємною частиною цього Запрошення до участі у тендері: RFQ 2024-043 RFP_terms-of-reference-for-services

Тендерна пропозиція повинна надсилатися на електрону пошту: [email protected] або в запечатаних конвертах на адресу Фонду: вул. Гоголя, б.15А, офіс 808, м. Дніпро, Дніпропетровська обл., Україна, 49044. Учасникам тендеру пропонується подавати запити на роз’яснення щодо цього ЗУТ електронною поштою на [email protected]. Кінцевий термін отримання запитань «11» жовтня 2024 року до 16:00 годин за київським часом. 


Останні публікації цього розділу:

Оренда транспортних засобів (оголошено повторно) / Leasing of vehicles (re-announced)

Закупівля послуг проведення тренінгів ISO із наданням офіційної сертифікації

Запит пропозиції на послуги перекладу усного та письмового за довгостроковими рамковими угодами

Тендер на закупівлю дитячого зимового одягу

Тендер на послуги юридичного аналізу та доопрацювання муніципальних програм

Тендерне оголошення про закупівлю фото і відео обладнання