Запит пропозиції на послуги перекладу усного та письмового за довгостроковими рамковими угодами

Зафіксувати у Google календарі!


tender_ntylth(8) закупівля послуг
Запит пропозиції на послуги перекладу усного та письмового за довгостроковими рамковими угодами

RFQ UA-81_2024

Документи/Documents RFQ UA 81_2024

Представництво іноземної неурядової організації План Інтернешенал, Інк. запрошує до співпраці і має намір укласти контракт на надання послуг кваліфікованих усних та письмових перекладачів за довгостроковими рамковими угодами на 1 рік з можливістю продовження ще на 1 рік (загалом 2 роки).

Компанія-підрядник зберігатиме фіксовані ціни протягом 2 років з можливістю їх перегляду не раніше, ніж через 6 місяців після підписання контракту.

Деталі запиту у вкладеній документації.

 

Representative office of a foreign non-governmental organisation Plan International, Inc. (hereinafter referred to as Plan International) seeks to contract the services of qualified interpreters and document translators under Long Term Frame Agreement(s) for 1 year with the possibility of extending for 1 more year (total 2 years).

The contracting company will keep Fixed prices during Long Term Agreement period of 2 years, with possibility of price revision not earlier than 6 months after the contract signing.

Details are in attached documents.


Останні публікації цього розділу:

Тендерне оголошення на закупівлю логістичних та організаційних послуг

Тендер на надання послуг з моніторингу засобів масової інформації

Консультаційні послуги з питань залучення людей з інвалідністю

Надання консультаційних послуг з питань залучення ветеранів/ок

Конкурс на відбір надавача послуг з розробки та проведення інформаційної кампанії для привернення уваги та максимального залучення аудиторії до перегляду документального фільму, знятого з метою зменшення стигми по відношенню до отримання послуг з психічного здоров’я

Конкурс на закупівлю послуг з часткової реставрації шкільних укриттів, оснащення шкіл меблями