Тендерне оголошення про закупівлю музичних інструментів

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
noskina

tender_ntylth8 (1)
Тендерне оголошення про закупівлю музичних інструментів

ГО «МОЛОДІЖНА ЩАСЛИВА РОДИНА» в межах грантового проекту «RPP/2023/11/054/SC», що реалізується за підтримки ПРООН, оголошує відкритий тендер на закупівлю музичних інструментів:

Дата оголошення про тендер: 04.10.2024

Термін подання тендерних пропозицій: 18.10.2024

Предметом закупівлі є гітара електроакустична – 1 шт., клавіші (сценічне піано) – 1 шт., набір стійок для ударної установки – 1 комп., набір тарілок – 1 комп., набір мікрофонів для барабанної установки – 1 комп.

Технічний опис/характеристика та інші умови закупівлі додані в файлі “Тендерне оголошення” нижче.
Проформа тендерної пропозиції додається нижче.

Проформа тендерної пропозиції.

Тендерне оголошення.

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за електронною адресою [email protected] до 15.10.2024 року.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю виконуються умовами цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, що мають бути чинними та не підлягають внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подано, до повного завершення надання послуги/заробітку/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідченою друком (за наявності) та в електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учаснику на електронну адресу ПРООН [email protected]  з темою листа «Вікритий тендер_RPP/2023/ 11/054/ДК» до 18.10.2024 року.

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) має до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджує відповідність запропонованим вимогам документам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадках, якщо пропозиції інших учасників містяться на більш вигідних умовах. , та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 Контактна особа: Носкіна Наталя, +380673947220 або [email protected]

 

 


Останні публікації цього розділу:

Тендер на надання послуг з моніторингу засобів масової інформації

Консультаційні послуги з питань залучення людей з інвалідністю

Надання консультаційних послуг з питань залучення ветеранів/ок

Конкурс на відбір надавача послуг з розробки та проведення інформаційної кампанії для привернення уваги та максимального залучення аудиторії до перегляду документального фільму, знятого з метою зменшення стигми по відношенню до отримання послуг з психічного здоров’я

Конкурс на закупівлю послуг з часткової реставрації шкільних укриттів, оснащення шкіл меблями

ГО “Виходь грати” оголошує конкурс пропозицій для проведення тренінгів з арт-терапії в Дніпрі