Закупівля послуг відеомонтажу в Чернівецькiй, Чернігівській та Харківській областях

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
tanyaconvictus

tender_ntylth(14) закупівля послуг
Закупівля послуг відеомонтажу в Чернівецькiй, Чернігівській та Харківській областях

Всеукраїнська благодійна організація «КОНВІКТУС УКРАЇНА» оголошує конкурс на позицію «надавача послуг з розробки вiдео-ролику про успiхи проєкту в Чернівецькiй, Чернігівській та Харківській областях», в рамках проєкту «Підтримка внутрішньо переміщених осіб та постраждалого місцевого населення у Чернівецькій, Чернігівській та Харківській областях в контексті запобігання та протидії ГЗН та забезпечення психосоціального благополуччя», яка впроваджується у межах Програми CLEAR міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID’s BHA).

«Конвіктус Україна» – це неурядова організація, яка працює у трьох країнах світу – Швеції, Естонії та Україні.

Вже 17 років ми створюємо ефективні сервіси громадського здоров’я та підтримуємо вразливі категорії населення в Україні.

«Конвіктус Україна» – це команда професіоналів у своїй справі, яка демонструє високі показники у досягненні цілей, реалізації проєктів та якості надання послуг. Ми будуємо здорове та безпечне майбутнє України.  Ми надійний партнер державних установ та громадських організацій у реалізації програм протидії ВІЛ-інфекції, туберкульозу, іншим небезпечним хворобам, впровадженні програм роботи з уразливими дітьми та підлітками, розбудові допомоги жінкам і дітям, які постраждали від насильства, розбудові програм підтримки вразливих груп в умовах війни.

Детальну інформацію про нас можна знайти за посиланням: http://www.convictus.org.ua

Метою проєкту є: Забезпечити доступ осіб, які постраждали від війни у Чернівецькій, Чернігівській та Харківській областях до життєво необхідних послуг із захисту, безпечного середовища шляхом підвищення обізнаності вразливих до гендерно зумовленого насильства груп, забезпечення ведення випадків, покращення психосоціального благополуччя та посилення спроможності регіональних систем соціального захисту. 

Завдання проєкту:

  • підвищити обізнаність вразливих до ГЗН категорій населення, в тому числі ВПО. 
  • покращити психосоціальне благополуччя дітей та жінок, які постраждали від війни. 
  • покращити охоплення інформаційними та психосоціальними послугами, розширення  знань та доступ до спеціалізованих послуг, підвищити потенціал реалізувати свої права, а також підтримка в конкретній ситуації, спрямовану на покращення можливостей для існування. 
  • зміцнити спроможність реагування на випадки ГЗН системою соціального захисту населення,  комплексного управління ризиками регіональними  системами, зосереджуючись на ризиках у місцях компактного проживання ВПО; 
  • захистити права людей серед найбільш уразливих верств населення внаслідок внутрішнього переміщення та посилити реакцію місцевих акторів на випадки гендерно зумовленого насильства; 
  • забезпечити життєстійкість проєкту і його послуг шляхом навчання працівників установ соціального захисту населення та передачі їм дієвих інструментів запобігання та протидії ГЗН серед дорослих та підлітків; посилення спроможності Конвіктусу.  

Якщо Ви професіонал зі створення/розробки відеоматеріалів та можете якісно та своєчасно надати нижче перераховані послуги, тоді запрошуємо Вас приєднатися до нашої дружної команди.

Послуги, які надавач має надати:

  • Створення вiдеоматерiалiв (3 вiдeo iсторiї триволiстю 1,5-2 хвилини, по 1-му відео на кожну область);
  • Зйомка, монтаж то оформлення знятих вiдеоматерiалiв;
  • Художнє оформлення вiдео;
  • Створення сценарiю зйомок то здiйснення пiдбору головних героїв (клiєнтiв проєктy), якi прийматимуть участь у зйомцi;
  • Надання послуг в чiткiй вiдповiдностi з письмово затвердженими замовником календарно-постановочним планом, списком вiдiбраних кандидатур;
  • Забезпечення безперервного процесу виробництва;
  • Передати (здiйснити вiдчуження) замовнику всi майновi авторськi та сумiжнi права на вiдеоматерiал.

 Ми пропонуємо Вам:

  • регіон роботи – Чернівецька область, Чернігівська область (м.Чернігів), Харківська область (Лозівська, Коломацька, Близнюківська громади) .
  • зайнятість – потрібно створити по 1 відео історії успіху проєкту в кожній області протягом жовтня-грудня поточного року, разом 3 відео.
  • реалізацію професійного досвіду;
  • можливість підвищувати свою експертність разом із прогресивною командою;
  • дотичність до соціально-важливої справи.

 Очікуємо від Вас:

  1. цiнову пропозицiю у формi рахунку, комерцiйної пропозицiї, офiцiйного листа iз зазначенням вартості послуг;
  2. документи, якi пiдтверджують вiдповiднiсть квалiфiкацiйним вимогам;
  3. документи, що підтверджують правовий статус суб’єкта пiдприємницької дiяльностi;
  4. надавач послуг має право подавати пропозицію, як на одну область, так і на всі три області разом, якщо в нього є технічні можливості на виконання комплексної послуги у всіх вказаних областях.

Відправляйте свою пропозицію на електронну пошту [email protected].

Кінцевий термін подачі пропозицій: 15 жовтня 2024 року.


Останні публікації цього розділу:

Менеджер/ка проєктів

Асистент/-ка проєктів

Закупівля послуг з графічного дизайну

Юрисконсульт/ка

Молодший фахівець/чиня з логістики та публічних закупівель/ Supply Chain Assistant

Конкурс продовжено: фахівець/чиня з підзвітності постраждалому населенню