Database Specialist -Ukraine/Remote /Фахівець /-чиня бази даних

Зафіксувати у Google календарі!


prostirjob_vacancy_dfrfycsz(1)
Database Specialist -Ukraine/Remote /Фахівець /-чиня бази даних

Tetra Tech сприяє справедливому енергетичному переходу для всіх. Ми працюємо в рамках програми Leading with Science®, щоб просувати проекти та політику в галузі чистої енергетики, які необхідні світу для досягнення кліматичних цілей та цілей з декарбонізації. Ми допомагаємо створювати стійкі комунальні послуги та сучасні електромережі. Ми сприяємо рівності та інклюзивності у глобальному енергетичному секторі. Ми працюємо з урядами, політиками, інвесторами, розробниками енергетичних проектів та міжнародними агентствами розвитку, щоб розширити доступ до енергії, зміцнити енергетичну безпеку та економіку енергетики.

В Україні Tetra Tech реалізує Проект енергетичної безпеки (ESP), семирічний проект, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Найбільший на сьогоднішній день проект USAID в Україні, ESP спрямований на посилення енергетичної безпеки, вдосконалення нормативно-правового середовища в енергетичному секторі та підвищення стійкості енергопостачання України для підтримки економічного розвитку країни та збереження її демократії. Tetra Tech тісно співпрацює з урядом України з метою розвитку конкурентних енергетичних ринків та сприяння інвестиціям приватного сектору в енергетику для забезпечення доступної, надійної, стійкої та безпечної енергії для всіх українців. Очікується, що цей проект триватиме до червня 2025 року.

Tetra Tech шукає спеціаліста з роботи з базами даних на короткостроковий період, який приєднається до нашої команди в Києві. Спеціаліст працюватиме з базою даних Реєстру закупівель та базою даних управління постачанням інфраструктури. Обов’язки включають ручне введення даних, адміністративну підтримку, адміністрування бази даних, перевірку точності даних, очищення даних та звітність. Ця роль вимагає базового розуміння структур баз даних і, бажано, досвіду роботи з SQL та Python. Важливими є сильні організаторські здібності та володіння українською та англійською мовами. Ця посада має вирішальне значення для забезпечення точності та надійності наших баз даних закупівель та інфраструктури, підтримки операційної ефективності та оцифрування процесів в нашій організації. Це короткострокова консультаційна позиція на період 6 місяців з робочим навантаженням не більше 35 годин на тиждень, з можливістю продовження на наступний термін, до завершення проєкту ESP, запланованого на кінець червня 2025 року.

   * Зверніть увагу: на цю посаду можуть претендувати лише громадяни України. *

Фахівець /-чиня бази даних буде:

  • Точно вводити та оновлювати дані в базу даних Реєстру закупівель та Управління постачанням інфраструктури.
  • Надаватиме адміністративну підтримку, пов’язану з управлінням базою даних.
  • Допомагатиме у підтримці бази даних, забезпечуючи її належну функціональність та продуктивність.
  • Моніторити продуктивність бази даних та усувати несправностей у разі потреби.
  • Перевіряти точність введення даних та забезпечувати цілісність даних.
  • Виконувати регулярне очищення даних для усунення надлишкових або помилкових даних.
  • Виявляти та повідомляти про помилки або проблеми в базі даних.
  • Співпрацювати з технічною командою для вирішення проблем, пов’язаних з базою даних.
  • Ефективно спілкуватися з членами команди та керівництвом для забезпечення безперебійної роботи бази даних.
  • Допомагати іншим членам команди у вирішенні завдань, пов’язаних з базами даних.

Мінімальна кваліфікація

  • Освіта: Ступінь бакалавра в галузі комп’ютерних наук, інформаційних технологій, інженерії або суміжних галузях
  • Знання принципів та практик управління базами даних.
  • Володіння мовами: Вільне володіння українською та англійською мовами (письмово та усно).
  • Увага до деталей та точність.
  • Відмінні організаційні навички та навички управління часом.
  • Здатність працювати як самостійно, так і в команді.
  • Навички вирішення проблем та вміння усувати технічні неполадки.
  • Базові знання SQL та Python; бажано.

Будь ласка, зверніть увагу, що цей конкурс на посаду спеціаліста з баз даних є вираженням зацікавленості, а не безпосередньою можливістю працевлаштування. Спеціаліст з баз даних буде залучатися в міру виникнення короткострокових спеціалізованих потреб.

Щоб подати заявку: Будь ласка, перейдіть за посиланням Database Specialist -Ukraine/Remote

 

Про Tetra Tech:

Tetra Tech поєднує ресурси глобальної багатомільярдної компанії з локальними, орієнтованими на клієнта послугами в більш ніж 470 локаціях по всьому світу. Наша репутація ґрунтується на технічному досвіді та відданості наших співробітників – 27 000 співробітників, які працюють разом, щоб забезпечити розумні, масштабовані рішення для складних проектів. Ми пишаємося тим, що в нас працюють провідні технічні експерти в галузі водних ресурсів, екології, інфраструктури, управління ресурсами, енергетики та міжнародного розвитку.

У Tetra Tech ми створюємо середовище співпраці, яке підтримує індивідуальну продуктивність, інновації та творчість. Ми пишаємося тим, що пропонуємо конкурентоспроможну компенсацію та пільги. Дізнайтеся більше, відвідавши http://www.tetratech.com/en/benefits.

Для отримання додаткової інформації про нашу компанію, будь ласка, відвідайте наш веб-сайт www.tetratech.com. Щоб подати заявку, будь ласка, надішліть своє резюме та супровідний лист у розділі «Кар’єра» на нашому сайті www.tetratech.com/careers.

Ми дякуємо всім претендентам за проявлений інтерес, однак з нами зв’яжуться лише ті, кого буде відібрано для проведення співбесіди. Tetra Tech прагне створити різноманітне середовище і пишається тим, що є роботодавцем з рівними можливостями. Ми запрошуємо резюме від усіх зацікавлених осіб, включаючи жінок, представників меншин, ветеранів та осіб з обмеженими можливостями.

Tetra Tech є федеральним підрядником VEVRAA, і ми просимо надавати пріоритет ветеранам на наявні вакансії.

 

______________________________________________

 

Tetra Tech is powering a just energy transition for all. We are Leading with Science® to advance the clean energy projects and policies the world needs to achieve climate and decarbonization goals. We help create sustainable utilities and modern power grids. We promote equality and inclusivity in the global energy sector. We work with governments, policy planners, investors, power project developers, and international development agencies to increase energy access, strengthen energy security, and power economies. 

In Ukraine, Tetra Tech implements the Energy Security Project (ESP), a seven-year project funded by the United States Agency for International Development (USAID). The largest USAID project in Ukraine to date, ESP aims to enhance energy security, improve the legal and regulatory environment in the energy sector, and increase the resilience of Ukraine’s energy supply to support the country’s economic development and sustain its democracy. Tetra Tech is working closely with the Government of Ukraine to develop competitive energy markets and facilitate private sector-led energy investments to provide affordable, reliable, resilient, and secure energy for all Ukrainians. This project is expected to run through June 2025.

Tetra Tech is seeking a short-term Database Specialist to join our team in Kyiv. The specialists involves managing the Procurement Registry and Infrastructure Supply Management database. Responsibilities include manual data entry, administrative support, database administration, data accuracy verification, data cleaning, and reporting. The role requires a basic understanding of database structures and preferably, experience with SQL and Python. Strong organizational skills and proficiency in both Ukrainian and English are essential. This position is critical in ensuring the accuracy and reliability of our procurement and infrastructure databases, supporting the operational efficiency and process digitization within our organization. This is a short-term consultancy position for the period of 6 months working not more than 35 hours per week, with the possibility of an extension for another term, until the completion of the ESP project foreseen at the end of June 2025. 

   * Please note: Only Ukrainian nationals are eligible for this position. *

Database Specialist will:

  • Accurately enter and update data in the Procurement Registry and Infrastructure Supply Management database.
  • Provide administrative support related to database management.
  • Assist in maintaining the database, ensuring its proper functionality and performance.
  • Monitor database performance and troubleshoot issues as needed.
  • Verify the accuracy of data entries and ensure data integrity.
  • Perform regular data cleaning to eliminate redundant or erroneous data.
  • Identify and report bugs or issues in the database.
  • Collaborate with the technical team to resolve database-related problems.
  • Communicate effectively with team members and management to ensure smooth database operations.
  • Assist in supporting other team members on database-related tasks.

Minimum qualifications

  • Education: Bachelor’s degree in Computer Science, Information Technology, Engineering, or a related field
  • Familiarity with database management principles and practices.
  • Language Proficiency: Working proficiency in both Ukrainian and English (written and spoken).
  • Strong attention to detail and accuracy.
  • Excellent organizational and time-management skills.
  • Ability to work independently and as part of a team.
  • Strong problem-solving skills and ability to troubleshoot technical issues. 
  • Basic knowledge of SQL and Python; preferred.

Please note that this call for a Database Specialist is an ongoing expression of interest and not a direct employment opportunityA Database Specialist will be engaged as short-term, specialized needs arise 

To apply: Please follow the link Database Specialist -Ukraine/Remote

About Tetra Tech:

 Tetra Tech combines the resources of a global, multibillion-dollar company with local, client-focused delivery in more than 470 locations around the world. Our reputation rests on the technical expertise and dedication of our employees—27,000 associates working together to provide smart, scalable solutions for challenging projects. We are proud to be home to leading technical experts in water, environment, infrastructure, resource management, energy, and international development.

At Tetra Tech, we provide a collaborative environment that supports individual performance, innovation, and creativity. We are proud to offer competitive compensation and benefits. Learn more by visiting http://www.tetratech.com/en/benefits.

For more information on our company, please visit our website at www.tetratech.com. To apply, please submit your resume and cover letter on the Careers portion of our website at www.tetratech.com/careers.

We thank all applicants for their interest; however only those selected for an interview will be contacted. Tetra Tech is committed to creating a diverse environment and is proud to be an Equal Opportunity Employer. We invite resumes from all interested parties including women, minorities, veterans and persons with disabilities.

Tetra Tech is a VEVRAA federal contractor and we request priority referral of veterans for available positions.


Останні публікації цього розділу:

Фінансовий/а менеджер/ка

Спеціаліст/ка з комунікацій

Фінансовий/а менеджер/ка відділу субгрантів і контрактів

Спеціаліст/ка з кейс-менеджменту (Київ)

Фахівець/чиня із убезпечення / захисту

Керівник/ця Проектного Офісу