Громадські активісти презентували гендерну карту Донбасу в умовах децентралізації

Протягом тижня експерти ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” презентували громадськості Краматорська, Слов’янська та Бахмута результати дослідження “Гендерна карта Донбасу в умовах ...

Додано:
agencydonetsk08

IMG_20160713_103837
Громадські активісти презентували гендерну карту Донбасу в умовах децентралізації

Протягом тижня експерти ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” презентували громадськості Краматорська, Слов’янська та Бахмута результати дослідження “Гендерна карта Донбасу в умовах децентралізації”.

“Завдяки дослідженню ми отримали реальну картину справ в регіоні, що характеризується слабким залученням жінок до роботи в органах влади та місцевому самоврядуванню. Ця ситуація не сприяє збалансованому прийняттю рішень на місцевому рівні та виробленню пріоритетів, які будуть важливими для всіх прошарків суспільства”, – відмітила керівник проекту Зоя Жадан.

Нагадаємо, що протягом останніх двох місяці експертів організації проводили опитування, аналізували публічну інформацію та спілкувались з експертами з метою дослідження впливу та  усунення загроз децентралізації для жінок в громадах Донеччини. Активісти організації опитали понад 20 державних установ, зробили понад 100 інформаційних запитів протягом дослідження. Результатом дослідження стало видання “Гендерна карта Донбасу в умовах децентралізації” з яким можна ознайомиться за посиланням.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Проект «Активні жінки – сильні громади Донбасу» виконується  ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” за підтримки Українського жіночого фонду


Тематика публікації:  

Останні публікації цього розділу:

Абетка саморегуляції 6.0: завершено перший блок курсу з підтримки психічного здоров’я

Зміни розпочинаються з тебе: як на локальному рівні впливати на глобальні процеси. Досвід БУР

Обговорили співпрацю влади та неурядового сектору у сфері відновлення громад та регіону

Яка вона — українська ідентичність? Відкриті читання «Живої бібліотеки» — на DOCUSPACE

Літня Українська Миротворча Школа 2024

Для українців у Польщі запустили онлайн-курси з вивчення польської: як приєднатися до навчання